Kinek, milyen tünetek jelentkeztek terhessége kezdetén?
Nekem az elsö jel a mellfeszülés volt, már egy héttel a teherbeesés után. (Pedig a négy gyerekböl háromnál semmi esélye sem volt a terhességnek statisztikailag, meg nem is kimondottan akartuk, úgy voltunk, hogy ha véletlen összejön jó, de egyelöre még inkább várnánk, mielött komolyan belekezdünk a babaprojektbe).
Más tünetem csak a második hónap végfelé lett.
Szia!Nekem eléggé érzékeny volt a mellem és a mellbimbóm.Ilyet még előtte nem éreztem,és mivel szerettük volna a babát gy mindjárt tudtam mitől vagy kitől lehet.:)
11hkm
Szia! Nálunk is véletlenül jött össze a kis Drágánk. Így csak a jelekből gondoltam nem vagyok egyedül. Első az volt,hogy nem bírtam a cigire sem ránézni,nem hogy még rágyújtani.(Azóta sem dohányzom!!!!) 2nap múlva még állva is elaludtam és érzékeny lett a mellem. Nem várt előtt 3nappal gyönyörű pozitívat teszteltem.
Életem legszebb és legjobb meglepetése volt!! :-))
Szia!
A 7. DPO-tól érzékeny lett a mellem, és meg is nőttek! :) Tegnap kellett volna megjönnie, a tesztek pozik már a 10.DPO-tól, egyre szebbek.. :) Tegnapelőttől görcsölget a hasam, és fel vagyok fújódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!