Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaptál pozitív vagy negatív...

Kaptál pozitív vagy negatív megjegyzést a szülőszobán a gyereked neve miatt?

Figyelt kérdés
Mi volt ez a név? Illetve volt olyan,amikor ott,valaki vagy valami hatására meggondoltad magad,és változtattál a néven?
2017. márc. 9. 21:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, azt kell, hogy mondjam, hogy csak a bunkók tesznek megjegyzéseket egy gyermek nevére. Ugyanis semmi közük hozzá.
2017. márc. 10. 11:28
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyik gyereknél sem kaptam megjegyzést, se ilyet, se olyat. A nagy 2007-ben született, Krisztián, a kicsi 2016-os, ő Alexander. Se a szülőszobán, se a csecsemőosztályon nem gondolta senki sem, hogy véleményeznie kellene a nevüket :)
2017. márc. 10. 11:52
 23/27 anonim ***** válasza:
95%

Próbálok olyan neveket keresni, amit viselhet a gyerek, de én védőnőkét találkozok olyan nevekkel, hogy atyaég. :D

Bolda, Cseke, Bende, Vidor, Ajnácska... stb. Nem csúnya, csak szokatlan.

Az bizto, hogy István nem lesz, mert a páromnak ez a neve és nem szereti.

Ami tetszik: Léonie, Lotte (német nyevlterületen élünk), Emília, Olívia, Barnabás, Kristóf (vagy németesen), Marcell, vagy Márton.

2017. márc. 10. 13:02
 24/27 anonim ***** válasza:
78%
23-vagyok: találkozTAM olyan nevekkel :D
2017. márc. 10. 13:02
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
Nem. És szakmailag nulla az az orvos, szülésznő, bárki, aki megjegyzést tesz egy gyerek nevére. Amúgy sem értem, mit kell más gyerekének a nevén pörögni. :)
2017. márc. 10. 16:21
 26/27 anonim ***** válasza:
74%
Szabolcs, azt mondták, hogy szép magyar név.
2017. márc. 10. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Mind a két gyerekemnél! :D

Az apjuk kurd a gyerekeknek így tudtam hogy arab nevet választunk mellé mert a magyar nevek nem hatnak szépen a kurd vezetéknévvel.

A fiam Zoran Jahwar , a kislányom Yelda Nawnaz . Valahogy senki nem igazán kedvelte :D nem változtattam rajta, nem is tettem volna soha, mi eldöntöttük, a gyerekek szeretik a nevüket.

2018. márc. 23. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!