Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kaptál pozitív vagy negatív...

Kaptál pozitív vagy negatív megjegyzést a szülőszobán a gyereked neve miatt?

Figyelt kérdés
Mi volt ez a név? Illetve volt olyan,amikor ott,valaki vagy valami hatására meggondoltad magad,és változtattál a néven?
2017. márc. 9. 21:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Szülőszobán nem. De még mikor vártam a gyereket és megkérdezték a kollégák, hogy mi lesz a neve, mondtam, és az egyikük konkrétan röhögőgörcsöt kapott.

Mondjuk sokan mások meg dícsérték/dícsérik azóta is, hogy milyen klassz neve van.

2017. márc. 9. 22:05
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
engem műtöttek, lehet csak nyugtatásul, meg hogy jó legyen a közérzetem, de az én kislányom nevét megdicsérték.
2017. márc. 9. 22:06
 3/27 anonim ***** válasza:
67%

Amira a kislányom neve. Gyerekkorom óta tudtam, ha nekem lányom születik, senki, és semmi nem fogja tudni megváltoztatni erről a véleményemet. Szerencse, hogy a páromnak is tetszett.

A szülésznőm kérdezte, hogy hogy fogják hívni a babát, először meglepődött, mert még nem nagyon hallotta ezt a nevet. Utána pedig mondta, hogy nagyon szép, ritka nevet választottunk neki, és biztos ő is szeretni fogja.

2017. márc. 9. 22:07
 4/27 A kérdező kommentje:

Szép név az Amira!

1, 2: mi volt az a név?

2017. márc. 9. 22:14
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Csak pozitív visszajelzések voltak,mindhárom gyereknél.Az Apjukon kívül soha senki és semmi nem befolyásolhatta volna a gyerekeim(nk) nevét:Áron,Milán,Tamara.
2017. márc. 9. 22:15
 6/27 A kérdező kommentje:

Nálunk a Sára "csúnya",a Mária pedig "öreges" megjegyzést kapott még az ismerősöktől.

Anyukám nevét pedig anno a szülésznő által felsorolt 4-5 név közül választotta ki nagymamám. Csak 1 lánynév tetszett neki,azt meg már megkapta előtte anyu tesója.

2017. márc. 9. 22:23
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk szeptemberben született kislányunk,Enikő a neve,dícsérték többen is,hogy szép és mostanában ritka.a szülésznőm mondta hogy rég nem volt náluk .

Olyan nevet nem fogsz találni,ami mindenkinek tetszik,így keress olyat,ami neked és a párodnak is tetszik,ez a lényeg,na meg olyan ne legyen ami miatt majd szegény gyermek szégyenkezik majd pl manó és társai

2017. márc. 9. 22:52
 8/27 anonim ***** válasza:
47%
A szülőszobán nem, de aznap bejött egy hölgy egy listával hogy mutassam már meg hol van rajta... Félreértették, Lorena helyett Larinát mondtak neki. (Ezt a nevet azóta is dícsérik, itt egy kérdésnél nagyon ócsárolták...) A második neve Filippa, na ez keltett feltűnést! Bármelyik nővér jött kérdezték hogy honnan jött, elmeséltem (van története a dolognak), de rossz megjegyzést erre sem kaptam (csak a szüleimtől jött az úr isten, szegény gyerek stb... akkor tudták csak meg a nevét mikor megszületett), de abszolút nem is érdekelt volna
2017. márc. 9. 23:07
 9/27 anonim ***** válasza:
88%
Nekem régi nagy kedvencem volt a név és szerencsére a férjemnek is tetszett, így más véleménye már nem számított. Senki nem tett még negatív megjegyzést, a kórházban dicsérték: Hunor.
2017. márc. 9. 23:19
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eloszor rosszul irtak.Alexandrat irtak.mikor megszuletett,mondta a csecsemos,hogy anyuka masik nev kell,mert fiu lett....mondom tudom,hat fiu nevet mondtam.Alexander.

Ezen jot nevettunk,de aztan mindenki dicserte.

Az oviban is elirtak Alexandrara.akkor derult ki,mikor mentem megnezni,hogy melyik csoportba vettek fel.kerestem a nevet,de csak a keresztneveket futottam vegig.tok ertetlenul mentem be,hogy most akkor nem vettek fel?hat ide jar a nagy is.de mondta az ovodavezeto,hogy hat persze,hogy felvettuk a Patrik hugat.....ja,mondom akkor o lenne az Alexandra?akkor jo,de irjuk mar at Alexandernek,merthogy fiu.

Pedig napi szinten lattak,hisz jott velem a tesoert.

Igy,hogy Alexander eleg ritka.

2017. márc. 10. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!