1 hónapot késett a menstruációm, végül meg jött és erős fájdalmakkal járt! Valaki járt már igy? Mitől lehetett?
Le írom az egész sztorit...
December 1 re vártam a menszim de késett 18 napot, 19 én jött meg, 6 napig szokott tartani de ez most csak 4 napig tartott.
Januárba mar nem jött meg, el mentem a dokimhoz aki azt mondta nem lat semmilyen el változást minden rendben van nem lat kis babát sem de azt sem latja hogy nekem a napokba meg fog jönni a menstruációm. Abban bíztam hogy kis babát várok és a doki azért nem látta mert meg picike.. Aztán csináltam egy tesztet pozitív lett! Nagy volt az öröm! Gondoltam csinalok még egy teszt , viszont az mar nagyon halvány lett.
Egy hét múlva ujra teszteltem lett még egy halvány pozitív csíkom és egy negatív. Én meg mindig örültem hisz 3 pozitív tesztem lett. Aztán a mai napon február 9.én arra keltem hogy meg jött a menszim. El keserettem! 1 hét múlva megyek dokihoz.
Valaki volt mar ilyen helyzetben vagy hasonlóban? Nem tudok mire gondolni....
És a pozitív teszt óta miért nem mentél orvoshoz?
Amúgy tényleg valószínű, hogy vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!