Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti kiírnátok Facebookra 8...

Ti kiírnátok Facebookra 8 hetesen, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kiírta, ennyi hetesen. Hát nem tudom...
2017. febr. 22. 21:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én 6 hetesen vetéltem el tavaly.Hát nem raktam ki facebookra!!Pont ezért,mert sajnos ilyenkor még semmi sem 100%-ék.Most újra babát szeretnénk.Boztos ki fogom tenni,mert büszke leszek. :)))Viszont biztos meg várom a 16-20.hetet.
2017. febr. 24. 18:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem. Akinek tudnia kell róla, annak személyesen vagy telefonon elmondtuk, kinek előbb, kinek utóbb. Facebookon ugye ők is ismerőseink voltak, nem kellett miattuk külön kiírni, hiszen mondtuk személyesen. Más facebookos ismerős meg csak távoli ismerős, őket vagy nem érdekli, vagy engem nem érdekelnek annyira, hogy közöltem velük. Igazából a legtöbb rokon, barát, ismerős hamar megtudta így is.
2017. febr. 26. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!