Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a facebookra...

Mi a véleményetek a facebookra folyamatosan kitett baba, gyerek képekről?

Figyelt kérdés
Ti tesztek ki képet a gyereketekről?
2016. febr. 5. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a 4 hónap alatt max 5-öt de lehet sokat mondtam. Egyébként se szoktam facebookozni csak ritkán.

Van aki naponta teszi fel ötösével a képeket. Én nem tudom annak mi értelme de nem zavar.

2016. febr. 5. 18:42
 2/15 anonim ***** válasza:
58%

Rettenetesen irritálónak és buta dolognak tartom, ha valaki napi szinten rak fel képeket. Van egy ismerősöm, aki minden nap ugyanolyan pózban, mindig ugyanazon a helyen fényképezve teszi fel a gyerekét és mindig idétlen kommentet fűz hozzá. Kiteszi, hogy juj, de jó, 8 hónapos a gyerek, másnap kiteszi, hogy juj, de jó, 8 hónapos és egy napos lett... Könyörgöm, nagyon szánalmas... -.-

A másik, ami rettenetesen zavarni szokott, ha úgy tesznek fel képet az újszülöttről, hogy még annyit sem tudtak várni, hogy megtöröljék szegényt. A vérben és dzsuvában úszó babafotókat gusztustalannak találom, és nem hiszem, hogy normális dolog ilyen képet feltenni, ahogyan a pucér fotók is kiakasztanak.

Egyébként saját képeket sem rakok fel, a gyerekről sem fogok.

2016. febr. 5. 19:00
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

Nálam már az ultrahang kép kiveri a biztosítékot.Szerintem ez gáz.Máshogy is be lehet jelenteni hogy baba kesz ha már ennyire fontos mindenkivel tudatni.

Az se tartom jónak ha a gyerek a profilkép...Attól egyenesen falra mászok amikor egy sorozatkép van egy grimaszról és úgy írják alá mintha a gyerek már azokat mondaná kb.Persze 1-2kép szerintem nem gáz de a többi a családi albumba való.Én nem tettem ki egy fotót sem.Sokan nem tudták azt sem hogy terhes vagyok.Nekem ez így volt megfelelő.Hozzáteszem anno a myvipen fent voltam és nekem már éltek vissza a képeimmel olyan szinten hogy rendőrségi ügy lett belőle.Szóval én nem tartom helyesnek a gyerekekről folyamatosan feltöltött képeket.

2016. febr. 5. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

Én nem rakok fel, egy darab sincs róla (rólam sem).

Azt gondolom, hogy a gyerek is egy önálló ember, nincs jogom róla pakolgatni fel bármi nyilvános oldalra a képeket. Kb. ugyanaz, mintha a szomszédról raknék fel, nyilván beszólna, hogy mit csinálok. A gyerek is lesz felnőtt, addigra komplett fénykép dokumentáció van róla a neten, pedig nem engedélyezte. Szerintem ehhez nincs jogunk.

2016. febr. 5. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

A folyamatosan kitett képeket túlzásnak érzem, nekem is van olyan ismerősöm, aki naponta tesz fel 10-20 (hozzá teszem ugyanolyan) képet a gyerekéről, ráadásul pocsék minőségűeket.

Én is szoktam kitenni a sajátomról, de havi 1-2-t maximum. Igaz, én hobbifotós vagyok, így törekszem arra, hogy csak a különlegesebb, nem teljesen hétköznapi fényképeimet osszam meg.

2016. febr. 5. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

van a lányomnak egy profil létrehozva, amit közeli barátok és rokonok jelölnek be, akik kíváncsiak a lányomra...oda hetente-két hetente felkerül egy egy fotó.

A saját profilomon csak néhány kép van.

Sokan hoznak létre csoportot a gyereküknek és akkor aki érdekel nézi és kész akit meg nem érdekel nem nézi. Ez szerintem egy jó megoldás de én azt sem bánom ha xy ismerős gyerekéről képet tesz ki. inkább az mint a hoaxok meg macska megmentős baromságok

2016. febr. 5. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

a véleményem, hogy ó, megint like-olgatni kell, mert ugye rokon, barát, akárki és illik és nézem vissza, miket hagyhattam véletlenül ki, de manapság már nem keresem vissza.

nekem teljesen elég lenne néha, vagy alkalmakkor(szülinap, mikulás, első bölcsi nap, stb), vagy egy-egy jól elkapott pillanat, pont ahogy a fenti fotós válaszadó írta, én is úgy csinálom.

amikor pl a két gyermek pont egyszerre néz a gépbe és pont ugyanaz a szeretetettel teli mosoly tündöklik vissza az arcukon, ahogy pont átölelik egymást, vagy pont szép romantikus háttérvilágítás sikerült az átszűrődő nap miatt és apa-gyermek pont egymásra néz, vagy egyirányba néznek, vagy egyformán állnak, stb, azt kiteszem. teljesen elég lenne nekem ennyi másokból is. néha, ritkán, de az jó hasson.

engem is fáraszt, soknak érzem pl más sorozatfotóját a babagrimaszokról, vagy családi képekről.

2016. febr. 5. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
56%

"Van egy profil a gyerekemnek létrehozva"-szóval feltételezem alig pár hónapos ,max éves.

Van egy ismerösöm aki ugyan ezt csinálja.A 4 ,2 és fél éves gyerekeinek külön fb profilt csinált ,és jelölgette az embereket.Naponta frissítette képekkel ,aláírva mintha a baba mondaná "Ma vagyok 6 hónapos".

És ezt nap mint nap.Komolyan szerintem ez elmebetegség ,kezeltetni kéne.Szegény gyerekek...

2016. febr. 5. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Az a véleményem, hogy az emberek azt hiszik, hogy ha gyerekük lesz, akkor ők a világközepe és mindenkit csak az érdekel, hogy mikor kakált vagy büfizett utoljára a gyerek. Szomorú vagy sem, de unokaöcsémet leszámítva mindenkinek tojok a gyerekére, tiltom az olyan embereket, akik telehányják babás fotókkal az üzenőfalat. Értelemszerűen unokaöcsémet látom annyiszor, hogy ne kelljen online kapnom képeket róla.
2016. febr. 5. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Van, akiét szeretem nézni. Akiét nem, arra ott az Unfollow gomb.

Csak pár kép van fenn rólam is, csak a közeli barátok látják, ismerős ismerőse nem. A nemsoká születő gyerekünkről egyáltalán nem akarok kitenni. A férjem szeretne egyet kirakni majd, az még rendben van, de olyan történeteket lehet olvasni, hogy biztonságosabbnak tartom az igazán közeli rokonoknak, barátoknak google photosos albumos linket küldeni, oda aztán mehet fel akármennyi fotó, ők meg megnézhetik, ha akarják.

2016. febr. 5. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!