Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a facebookra...

Mi a véleményetek a facebookra folyamatosan kitett baba, gyerek képekről?

Figyelt kérdés
Ti tesztek ki képet a gyereketekről?
2016. febr. 5. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

A napi-heti szinten kirakott fotókról agyf.szt kapok én is. De aki kiteszi, annak biztos jó.

Én havonta max. egyet teszek fel a gyerekekről, azt is általában azért, mert "kérik". Több rokon és barát él "sajnos" külföldön, így felrakom,hogy lássák a gyerekeket. Meg nagyon ritkán,ha valami tényleg különlegesebb helyen vagyunk, akkor esetleg csinálunk fotót és felteszem. De ennyi!

2016. febr. 6. 05:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

8: mint irtam hetente ket hetente kerul fel kep es nem naponta....es nem arrol hogy 6 honapos vagyok...1,5 eves egyebkent es csak izleses, szep,nem furdetos meg pucer kepeket teszek fel. nekem igy egyszerubb mint emailben kzldozgetni es nem jelolgetek senkit be, hanem aki rinyal h kuldjek neki kepet a gyerekrol annak megmondom hogy ezen a linken batran nezegetheti es kesz...ha neked ez nem kulturalt es vissza fogott nyugodtan vegyel egy kalap ala azzal aki naponta 14 kepet rak ki az uzenofalra. a lepontozashoz kulon gratulalol. zero tolerancia egy ertelmes, kultralt valaszra a kerdezonek.

6-os

2016. febr. 6. 05:44
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

Számomra az ilyen tevékenység tökéletes körülírást ad az emberről, hogy ki is ő és milyen az értékrendje...

Nekem 3 db fotó van feltöltve kb. 5 éve, egy rólam, egy a gyerekekről és egy családi. Időnként nyaggatnak, hogy töltsek fel új képet, ilyenkor felajánlom, hogy inkább élőben találkozzanak, ha annyira kíváncsiak, de az persze nem megy, csak a szájkarate...

Mondjuk én lehet, hogy a másik véglet vagyok már, mert még a szülinapom dátumát is letöröltem, annyira idegesített, hogy szinte ismeretlen emberek, akikkel 10-20 éve nem találkoztam már és konkrétan le sem tojjuk egymás fejét, úgy köszöntgetnek, mintha fontos lennék a számukra. Akinek az vagyok, az élőben úgyis felköszönt, nem?

Amúgy azokat a fb-osokat bírom még, aki XY-né és csak a gyerekről van kint fotója, de várja, hogy visszaigazoljam...

2016. febr. 6. 13:59
 14/15 anonim válasza:
Jó mondta annak idején Retroshock. A gyereknek meg sem születik az első önálló gondolata, de már tele van a képeivel az internet
2022. jún. 19. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj, ne is mondd, közeli rokonoknál pár éve született gyerek, azóta a családi Messenger csoport úgy néz ki, mint egy baba-mama csoport. Én már nem is lájkolom, az agyamra mennek. Eskü, elkezdem bombázni őket privátban a saját gyerekkoromban készült családi fotókkal, csak hogy érezzék a törődést. :D A többi rokon már alig ír, pedig nekünk is zajlik az életünk, csak éppen gyerek nélkül. Nincs is már olyan fotójuk vagy videójuk, ahol ne a gyerek lenne a középpontban, Facebook-ra is már csak ilyeneket posztolnak, megszüntek nő és férfi lenni, ők már csak anyuci és apuci. Amikor üzenetet küldtem a privát családi csoportunkba, hogy milyen gyönyörű helyen nyaralunk, és milyen jól érezzük magunkat, egyből jött a kontrázás, hogy ők meg a hátsó kertben fürdenek a medencében. Facebook-ra néha csak a legjobban sikerült képeket teszem fel, amiket kizárólag az ismerőseim látnak, nem pakolok fel MINDENT, ahogy ők. :D Gondolom a lényeg, hogy a másik arcába tolják a fotókat, és várják a dicséretcunamit. Ha a szüleim fiatalabb éveiben lett volna Facebook, biztosan nem töltötték volna fel ezresével a fotókat, mert nem magamutogatóak. Ott már mást se lát a gyerek, csak a telefont, mert vagy fotózzák, vagy a mesét tolják az arcába, anélkül már el se bír ülni a fenekén. Olvastam, hallottam szakértőktől, hogy ez nagyon nem tesz jót, mert annyi felesleges ingert kap, amit nem tud feldolgozni az agya.
jan. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!