Mi a véleményetek a facebookra folyamatosan kitett baba, gyerek képekről?
A napi-heti szinten kirakott fotókról agyf.szt kapok én is. De aki kiteszi, annak biztos jó.
Én havonta max. egyet teszek fel a gyerekekről, azt is általában azért, mert "kérik". Több rokon és barát él "sajnos" külföldön, így felrakom,hogy lássák a gyerekeket. Meg nagyon ritkán,ha valami tényleg különlegesebb helyen vagyunk, akkor esetleg csinálunk fotót és felteszem. De ennyi!
8: mint irtam hetente ket hetente kerul fel kep es nem naponta....es nem arrol hogy 6 honapos vagyok...1,5 eves egyebkent es csak izleses, szep,nem furdetos meg pucer kepeket teszek fel. nekem igy egyszerubb mint emailben kzldozgetni es nem jelolgetek senkit be, hanem aki rinyal h kuldjek neki kepet a gyerekrol annak megmondom hogy ezen a linken batran nezegetheti es kesz...ha neked ez nem kulturalt es vissza fogott nyugodtan vegyel egy kalap ala azzal aki naponta 14 kepet rak ki az uzenofalra. a lepontozashoz kulon gratulalol. zero tolerancia egy ertelmes, kultralt valaszra a kerdezonek.
6-os
Számomra az ilyen tevékenység tökéletes körülírást ad az emberről, hogy ki is ő és milyen az értékrendje...
Nekem 3 db fotó van feltöltve kb. 5 éve, egy rólam, egy a gyerekekről és egy családi. Időnként nyaggatnak, hogy töltsek fel új képet, ilyenkor felajánlom, hogy inkább élőben találkozzanak, ha annyira kíváncsiak, de az persze nem megy, csak a szájkarate...
Mondjuk én lehet, hogy a másik véglet vagyok már, mert még a szülinapom dátumát is letöröltem, annyira idegesített, hogy szinte ismeretlen emberek, akikkel 10-20 éve nem találkoztam már és konkrétan le sem tojjuk egymás fejét, úgy köszöntgetnek, mintha fontos lennék a számukra. Akinek az vagyok, az élőben úgyis felköszönt, nem?
Amúgy azokat a fb-osokat bírom még, aki XY-né és csak a gyerekről van kint fotója, de várja, hogy visszaigazoljam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!