Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti kiírnátok Facebookra 8...

Ti kiírnátok Facebookra 8 hetesen, hogy terhesek vagytok?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kiírta, ennyi hetesen. Hát nem tudom...
2017. febr. 22. 21:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, 15 hetes vagyok es nem irtam ki, nem is fogom szerintem...max kesobb valami keppel ha megtudom 100%-re a baba nemet, de azt is csak a csaladnak fogom megosztani, nem mindenkivel es nem az osszes ismerossel. Mi tavol lakunk a szuloktol, csaladtol, sogornotol stb, es pusztan csak ezert fogom ott megosztani veluk. Ha naponta, hetente latnam oket, akkor tuti nem. Amugy sem oszok meg magamrol semmit...
2017. febr. 23. 07:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok. Azt elfelejtettem, hogy ettol fuggetlenul engem nem zavar ha valaki megosztja az oromhirt (lehet mar regota vartak) gratulalok neki, es orulok a boldogsaguknak. :)
2017. febr. 23. 07:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem, de később se írtam ki így direktbe. Olyan kép került fel rólam, ahol látszott, h nem a töltött kaposztatol lettem nagyobb, de az se terhesfoto vagy ilyesmi volt.
2017. febr. 23. 07:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagy merészségre vall. Nem vészmadárkodom de 12.hét előtt azért ez necces. Nekem csak a tesóm meg a párom tudta, család csak a 12.hét utàn tudta meg. Facebookra csak azt írtam ki h megszületett egy képet mellèkelve! Aki számított az már rég tudta aki meg nem ( hány ilyen ismerősöm van sajna...) az csak lesett. Amúgy sem vagyok az a posztolós fajta az azért hozzáteszem.
2017. febr. 23. 07:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Valoban mereszseg is. Az utobbi idoben ket ismerosom is igy jart. Kitettek, aztan elment a baba. Azt sem tudtak, hogyan reagaljanak, amikor jott par kerdes, hogy vagy, no a pocak...
2017. febr. 23. 07:52
 16/22 anonim ***** válasza:

van aki már négy hetesen szétkürtölte a faluban és ki is íratta magát, hogy ő terhes, nem dolgozik többet

(kasszás volt, ült egész nap....)

2017. febr. 23. 08:39
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

Vannak akik kirakatnak használják a facebookot, mert annyira gyenge az önértékelésük, hogy állandóan külső megerősítésre szorulnak. Én szánom ezeket az embereket, mert nem érték számukra az intimitás és nem tudják hol a határ.

Nem, nem írtam ki a facebookra semmit a várandósságommal kapcsolatban. Amikor megszülettek, feltettem egy-két képet.

2017. febr. 23. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem irnám ki ,egyik gyerekemnél sem tetem ki sehová képet.akinek tudnia kellet az telefonon személyesn közöltem a hírt.
2017. febr. 23. 12:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Zárt, anyukás csoportban elmeséltem, hogy pozitívat teszteltem, de amúgy nem írtam ki a falamra. Mi a második gyerekkel elég sokáig próbálkoztunk, már elő voltam jegyezve átjárhatóságira, amikor pozitívat teszteltem (ezért is meséltem el a csoportban, mert kérdezgették, hogy mikor megyek kórházba, úgyhogy inkább elmondtam, hogy óvatosan ugyan, de már lehet örülni).

Egyébként a 19. heti ultrahang után írtam ki a Fb-ra, tehát ekkor "jelentettük be" a távolabbi ismerősöknek, akikkel nem voltunk napi kapcsolatban.

Ez az "akinek tudnia kell, úgyis tudja" nekem kicsit fura, elvégre ez egy örömhír, amit én például szívesen tudattam mindenkivel, akit ismerek, még ha nem is szoktunk sűrűn találkozni (pl. volt osztálytársak, rég messzire költözött haverok, egykori kollégák, stb.).

Persze nem akartam addig nyilvánosságra hozni, amíg nem biztos a dolog, sőt, direkt vártunk félidőig, de akkor már nagyon vártuk, hogy elmondjuk.

De 8 hetesen tuti nem mondtam volna el ennyi embernek, akkor még bármi történhet...

2017. febr. 23. 14:27
 20/22 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos nem, az első babámat én is elvesztettem 8 hetesen. Később, miután betöltöttem a 12. vagy a 13. hetet, tettem fel egy vicces fotót, amivel jeleztem hogy babát várok. Szülés után, már itthon készült fotóval még "megleptem" a barátokat, ismerősöket, azóta nem nagyon, de amúgy sem vagyok egy posztolgatós. Nekem is van olyan ismerősöm, aki 6 hetesen már tudatta a nagyvilággal a terhességet, minden betegségről tudunk, mert mindegyik gyerek fotója fent van facen, akármi bajuk van... folyós orr, lázas szemek, mindegy. Van, aki így szereti.
2017. febr. 23. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!