Ti kiírnátok Facebookra 8 hetesen, hogy terhesek vagytok?
van aki már négy hetesen szétkürtölte a faluban és ki is íratta magát, hogy ő terhes, nem dolgozik többet
(kasszás volt, ült egész nap....)
Vannak akik kirakatnak használják a facebookot, mert annyira gyenge az önértékelésük, hogy állandóan külső megerősítésre szorulnak. Én szánom ezeket az embereket, mert nem érték számukra az intimitás és nem tudják hol a határ.
Nem, nem írtam ki a facebookra semmit a várandósságommal kapcsolatban. Amikor megszülettek, feltettem egy-két képet.
Zárt, anyukás csoportban elmeséltem, hogy pozitívat teszteltem, de amúgy nem írtam ki a falamra. Mi a második gyerekkel elég sokáig próbálkoztunk, már elő voltam jegyezve átjárhatóságira, amikor pozitívat teszteltem (ezért is meséltem el a csoportban, mert kérdezgették, hogy mikor megyek kórházba, úgyhogy inkább elmondtam, hogy óvatosan ugyan, de már lehet örülni).
Egyébként a 19. heti ultrahang után írtam ki a Fb-ra, tehát ekkor "jelentettük be" a távolabbi ismerősöknek, akikkel nem voltunk napi kapcsolatban.
Ez az "akinek tudnia kell, úgyis tudja" nekem kicsit fura, elvégre ez egy örömhír, amit én például szívesen tudattam mindenkivel, akit ismerek, még ha nem is szoktunk sűrűn találkozni (pl. volt osztálytársak, rég messzire költözött haverok, egykori kollégák, stb.).
Persze nem akartam addig nyilvánosságra hozni, amíg nem biztos a dolog, sőt, direkt vártunk félidőig, de akkor már nagyon vártuk, hogy elmondjuk.
De 8 hetesen tuti nem mondtam volna el ennyi embernek, akkor még bármi történhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!