Miért kell ilyen képeket posztolni a facebookra? Ráadásul ilyen felirattal.
A megosztás leírása pedig az, hogy "Büszke vagyok arra, hogy SZÜLNI tudtam."
Mintha a császár nem lenne szülés/születés. Most akkor aki császárral született, annak nincs is születésnapja, csak biológia évfordulója...? -.-
tuti letiltanám, aki ezt megosztotta:D Nem értem, miért ezzel a szöveggel tette ki. Ez a kép, igaza van az első válaszolónak, arról szól, hogy mindegy, csak legyen gyerekünk. Mindkettő szülés.
A múltkor amúgy itt összevitatkoztam egy csajjal, aki szerint a császármetszés nem szülés, legalábbis, ahogy írta, az ő szótárában nem. Jaaaa, hát ha írunk egy új értelmező kéziszótárat, akkor számomra a szék nem ülő alkalmatosság...
Sőt, azt is írta, hogy a szülés szóban benne van a SZÜL szó, én meg írtam neki, hogy ha már nyelvészt játszik, akkor a császáros bébiknek mi nem a SZÜLei vagyunk, csak ei?:D
en csaszarral szultem de megis azt latom en is ebben a kepben amit az elso valaszolo ir: mindegx ki hogyan szul, a lenyeg hogy eletet adunk...szerintem akit felzaklat ez a kep az onmagaval nincs megbekelve a csaszarral...
feleslegesen gerjesztett vita az egesz. mindket mondnak megvannak az elonyei es a hatranyai es pont.
Szerintem épp az a kép lényege, hogy mindegy hogyan történik, életet ad az anya a gyermeknek. Mind a két mód szülés.
Nekem pont az jön le abból is, amit alá írt, hogy szült, mindegy, hogy milyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!