Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell ilyen képeket...

Miért kell ilyen képeket posztolni a facebookra? Ráadásul ilyen felirattal.

Figyelt kérdés

[link]

A megosztás leírása pedig az, hogy "Büszke vagyok arra, hogy SZÜLNI tudtam."

Mintha a császár nem lenne szülés/születés. Most akkor aki császárral született, annak nincs is születésnapja, csak biológia évfordulója...? -.-

2016. márc. 20. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek e képnek nem éppen az a lényege, hogy mindegy hogy császár, vagy sima szülés, mindkettőnek ugyanaz az eredménye? Ha egy ilyen kép alá valaki azt írja, hogy "büszke vagyok arra, hogy szülni tudtam", abból én nem is tudom eldönteni, hogy milyen módon szült az illető.
2016. márc. 20. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

tuti letiltanám, aki ezt megosztotta:D Nem értem, miért ezzel a szöveggel tette ki. Ez a kép, igaza van az első válaszolónak, arról szól, hogy mindegy, csak legyen gyerekünk. Mindkettő szülés.

A múltkor amúgy itt összevitatkoztam egy csajjal, aki szerint a császármetszés nem szülés, legalábbis, ahogy írta, az ő szótárában nem. Jaaaa, hát ha írunk egy új értelmező kéziszótárat, akkor számomra a szék nem ülő alkalmatosság...

Sőt, azt is írta, hogy a szülés szóban benne van a SZÜL szó, én meg írtam neki, hogy ha már nyelvészt játszik, akkor a császáros bébiknek mi nem a SZÜLei vagyunk, csak ei?:D

2016. márc. 20. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a szorongások benned vannak. A téma bármikor előkerülhet, nem kell, hogy bántson téged.
2016. márc. 20. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát aki ilyet posztol, annál probléma van. Ne törődj vele, csak provokálni akar másokat.
2016. márc. 20. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen a saját sötétségéről tesz tanúbizonyságot. Hiszen a kép pont, hogy nem erről szól, de ész nélkül megosztja, és írja alá a maga kis agymenését. Nevetséges.
2016. márc. 20. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

en csaszarral szultem de megis azt latom en is ebben a kepben amit az elso valaszolo ir: mindegx ki hogyan szul, a lenyeg hogy eletet adunk...szerintem akit felzaklat ez a kep az onmagaval nincs megbekelve a csaszarral...

feleslegesen gerjesztett vita az egesz. mindket mondnak megvannak az elonyei es a hatranyai es pont.

2016. márc. 20. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem épp az a kép lényege, hogy mindegy hogyan történik, életet ad az anya a gyermeknek. Mind a két mód szülés.

Nekem pont az jön le abból is, amit alá írt, hogy szült, mindegy, hogy milyen módon.

2016. márc. 20. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
elsővel értek én is egyet, mondjuk meddő nőként ha nekem posztolna ilyet valaki ilyen szöveggel azt már sértőnek találnám... :)
2016. márc. 20. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!