Mennyi havi keresetből lehet eltartani 2 gyereket minden
gond nélkül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha a két keresetet összeadjuk ( férfiét és a nőét is)mennyinek kell minimum lennie ha nettóba számolunk, amiből simán el lehet tartani 2 gyermeket?
Függ a kiadásoktól, mert hiába keresnek 5-600 ezret, ha ebből 50-60 ezer a hitel, plusz albérlet is van, esetleg más dolgok amik sokba kerülnek.
Én azt mondanám, saját, hitelmentes házba elég havi 300-350 ezer.
2017. febr. 22. 18:31
5/33 anonim válasza:
Van hitel vagy nincs hitel,sajat haz vagy albi.van kert vagy mindent venni kell?es ezeken felul meg millio egyeni igeny. Ha most már van egy gyerek,mennyit tudtok havonta félretenni?
Nekünk 3 gyerek van,meg egyik sem iskolas,olyan 400körül vannak a kiadasaink,de ebből bőven vissza tudnank venni,viszont semmilyen hitelunk nincs es van háztáji is bőven..
2017. febr. 22. 18:33
6/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát akkor úgy néz ki nem lesz több.Egy van csak, ha én is munkába állnék akkor minimum egy hónapban 290000ft az össz. keresetünk.Csak kiváncsiságból kérdeztem, nincs még tervben kistesó, úgy látszik nem is lesz.De csak 6-7 év múlva lenne esedékes.
2017. febr. 22. 18:55
7/33 anonim válasza:
Mi négyen 250ezerből teljesen jól elvagyunk! (3,5 és 1 évesek a gyerekek) Egyáltalán nem élünk rosszul!
2017. febr. 22. 19:02
8/33 anonim válasza:
5-600 ezer ? Hol élnek egyesek ? 2 x 140 ezerből kijönnek a 2-3 gyerekes ismerőseim. Sőt, a Romániában élő ismerősök 5-6 gyereket nevelnek ennyiből. Hiányt nem szenvednek. Van hitelmentes lakásuk, ételük, ruháik, könyveik. Tv 1-2 van, mobilból pedig nem iphone, de szerintem ezzel nincs baj.
2017. febr. 22. 19:03
9/33 anonim válasza:
ez mindenkinél más van akinek 200 ezer az álomfizetés más meg 1 millióbol se jön ki havonta, igényektől függ a dolog
2017. febr. 22. 19:08
10/33 A kérdező kommentje:
Na most teljesen összezavarodtam xD
Akkor légyszi főként azok írjanak akiknek 2 gyerekük van.
Most jut eszembe az összeg amit írtam nem számoltam hozzá a családit meg a 2 gyerek után járó adókedvezményt, meg ha apa néha túlórázik akkor egyből több lesz ez az összeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!