Attól vagyok rossz anya, hogy nem megyek a farsangra?
Alsó tagozatos a kisfiam, egyéni jelmezük lesz. Megbeszéltem vele, hogy nem megyek a farsangra, ha nem igényli nagyon, azt mondta, ne menjek, jól fogja érezni magát akkor is, ha nem vagyok ott.
Inkább munkával töltöm azt az időt, mert ülni egy teremben a többi anyukával, akik csak másokat beszélnek ki éppen, nekem ez nem tetszik.
Most persze gyermektelenek (!) keltenek bennem lelkiismeret furdalást, hogy jaj szegény gyerek, hogy nem fogom megnézni a felvonulását, mi lesz így, szomorú lesz, jaj, jaj.
Sírni tudnék most a lelkifurdalástól, de már egyben elegem is van, hogy mindig az a legokosabb szülés-szoptatás-gyerek témában, akinek csak önmagára van gondja, nincs gyereke.
Komolyan ettől vagyok köpnivaló anya? Megöl a lelkiismeret. :(
Szerintem gáz ha nem mész.
Ikertesommal 22évesek vagyunk a mainapig emlegetjük azt, h cseszett anyánk eljönni bármelyik farsangra. Rossz érzés volt, h mindig a mi anyánk nem volt ott a többieké meg ott volt. Sőt volt olyan, h az oviba mindenkinek a szülője ott volt, csak nekünk nem. Kutya érzés volt.
Én ilyen vagyok,mint te kérdező. De ennek ellenére mennék,mert a gyerekemet szeretem és nem kell másokkal beszélni .
Nekem ovis a nagy,pénteken leszafarsang. Fél 10-iglehet ott lenni. Megyek és lefotózom,meg közbe imádkozok,a baba ellegyen közbe :D
De én nem beszélek senkivel ha nem muszáj,hasonló okokból,mint te.
Én is mennék... sajnos egyedül nevelem, nincs annyi szabadságom hogy minden ilyen eseményen ott legyek :-( 1-2 órára pedig nem enged el a főnököm.
A fiam szokta is kérdezni hogy én miért nem megyek amikor mindenki más anyukája/apukája ott van. Nehéz nagyon.
Remélem, később megérti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!