Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bejön neked a fórumozgatás?...

Bejön neked a fórumozgatás? Nem érzed túl személytelennek?

Figyelt kérdés

Én sokkal fontosabbnak tartom a személyes kapcsolatokat.

Te hogy vagy ezzel?

2010. máj. 9. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is fontos a személyes kapcsolat :) DE fórumozok is :) nelem bejön, és ott is meg lehet "ismerkedni" emberekkel.
2010. máj. 9. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Imádok fórumozni :) De ettől még a személyes kapcsolatok is fontosak.

Viszont ez nem fórum, elvileg ennek az oldalnak a lényege az, hogy megtudd, amit nem tudsz, illetve hogy segíts azoknak, akiknél többet tudsz valamilyen témában. Nem beszélgetésre való. Csak már nagyon elment ebbe az irányba.

2010. máj. 9. 13:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem erre az oldalra értettem, hanem úgy általában a fórumozgatásra.
2010. máj. 9. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nagy fórumos! Egyetlen fórum ahol részt veszek, az az a fórum, amit az itteni anyukák hoztak létre. Tök jól megismerkedtem már néhány anyukával. Mivel még pici a babám, a személyes kapcsolatokat nem nagyon tudom ápolni, mivel a régi barátok/ismerősökkel ritkán találkozok, a baba meg még kicsi ahhoz, hogy pl játszótéren személyesen ismerkedjek. Viszont addig jónak tartom a fórumot. Mégse érzem magam annyira "egyedül".

És már sokkal többet vagyok azon az oldalon, mint itt. Megmondom őszintén elegem lett ebből az oldalból. Itt ha ŐSZINTÉN leírod a véleményedet, és az nem tetszik valakinek, akkor simán lehordanak a sárga földig, és teljesen ismeretlenül, kép nélkül képesek akár rossz anyának is titulálni...

2010. máj. 9. 19:51
 5/5 anonim válasza:
Szerintem pont az a jó, hogy ismeretlen vagy és bármit megkérdezhetsz, nem kell szégyenkezned egyáltalán. Sok ember van (köztük én is) akiknek nincs képük odaállni mások elé és nem tudnak csak úgy bármiről beszélni, kérdezni.
2010. máj. 9. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!