Vajon miért nem figyel oda egy kórház (ÁEK - volt MÁV), hogy megtartsa a Bababarát Kórház címet?
Mert? Mi történt?
Amúgy elkeserítő ami ebben az országban van. Nekem a Telki Magánkórházzal van negatív tapasztalatom, pedig félmilkáért elvárná az ember, hogy egy pici odafigyeléssel végezzék a munkájukat.
Nekem pld. az egynapos ambuláns műtét után (500 ezer volt), elfelejtették mondani, hogy 8 hetes utókezelésre is szükségem lesz!! Szerinted???
Igazából nem történt semmi, csak visszaemlékeztem a szülésemre, meg arra hogy anno,hogy választottam,keresgéltem a kórházak közt,ahol majd szülni szeretnék.
Tavaly szültem,és láttam,hogy egykor Baba baár kórház volt, annak minden hivatalos velejárójával, mígnem aztán emlékszem olvastam egy cikket, hogy már nincs fent a lsitán. Ez nem lenne fontos?
Én elhiszem ,hoyg rohanás van, meg összevonások voltak és sok a tennivalókevés aki megcsinálja, de szerintem ez szégyen.
(Arról nem is beszélve, hogy így legalább kötelezően megcsinálnák azokat a dolgokat amiket egy baba barát kórházbak illik, még akkor is ha emellé az alkalmazottak húznák a szájukat)
Nekem egy csecsemős nővér se segített amikor bent voltam 3 napot a kislányommal a születése után. Igaz, bunkók sem voltak, de azért elkelt volna pár kedves szó és jó tanács, főképp,hogy a szobából kimozdulni se tudtam, mert farok csont törésem lett szülés közben, és örültem,hogy feküdni vagy ágyra fel-le menni tudok, meg a babámat ellátni.
Nah, jobb ha nem kezdek bele.
Szerintem fontos lenne erre figyelni,és igenis várom, hoyg mire a következő babámmal leszek várandós, a kórházat ismét a listán lássam, mert van miért, van kikért, és sajnálom, hoyg az olyan remek dokik, mint amilyen az enyém ilyen helyen kénytelenek dolgozni.
Szerintem szülni jó ott, mert a szülésznők a szivüket lelküket kiteszik,és többnyira az orvosok is (bár nekem fogadott dokim volt, akivel maximálian meg vagyok elégedve, és tudom,hogy nem csak a pénzért csinálja).
Ellenben a csecsemőosztályon...hát
Eleve kiakadtam hoyg elvették első éjjelre a babámat,hoyg én tudjak pihenni címszóval, tudni kell hogy smemit nem aludtam csak a kislányom után vágyakoztam.
Aztán már úgy hozták be, hoyg kaptam mellé a cukros vizet is, mert ezzel itatták (pedig ezt én nem szerettem volna).
A szptatást senki nem mutatta meg, (csak egyszer segítettek mellre tenni még lent a szülőágyon), de akkor is olyan kapkodva és mintha kényszerítettem volna a hölgyet, összecsípte a mellem jó erősen és benyomta a baba szájába...
Nah, mindegy.
Sajnálom ezt a kórházat, mert amúgy lehetne bababarát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!