Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon miért nem figyel oda...

Vajon miért nem figyel oda egy kórház (ÁEK - volt MÁV), hogy megtartsa a Bababarát Kórház címet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert? Mi történt?

Amúgy elkeserítő ami ebben az országban van. Nekem a Telki Magánkórházzal van negatív tapasztalatom, pedig félmilkáért elvárná az ember, hogy egy pici odafigyeléssel végezzék a munkájukat.

Nekem pld. az egynapos ambuláns műtét után (500 ezer volt), elfelejtették mondani, hogy 8 hetes utókezelésre is szükségem lesz!! Szerinted???

2010. máj. 9. 00:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Igazából nem történt semmi, csak visszaemlékeztem a szülésemre, meg arra hogy anno,hogy választottam,keresgéltem a kórházak közt,ahol majd szülni szeretnék.

Tavaly szültem,és láttam,hogy egykor Baba baár kórház volt, annak minden hivatalos velejárójával, mígnem aztán emlékszem olvastam egy cikket, hogy már nincs fent a lsitán. Ez nem lenne fontos?

Én elhiszem ,hoyg rohanás van, meg összevonások voltak és sok a tennivalókevés aki megcsinálja, de szerintem ez szégyen.

(Arról nem is beszélve, hogy így legalább kötelezően megcsinálnák azokat a dolgokat amiket egy baba barát kórházbak illik, még akkor is ha emellé az alkalmazottak húznák a szájukat)

Nekem egy csecsemős nővér se segített amikor bent voltam 3 napot a kislányommal a születése után. Igaz, bunkók sem voltak, de azért elkelt volna pár kedves szó és jó tanács, főképp,hogy a szobából kimozdulni se tudtam, mert farok csont törésem lett szülés közben, és örültem,hogy feküdni vagy ágyra fel-le menni tudok, meg a babámat ellátni.

Nah, jobb ha nem kezdek bele.

Szerintem fontos lenne erre figyelni,és igenis várom, hoyg mire a következő babámmal leszek várandós, a kórházat ismét a listán lássam, mert van miért, van kikért, és sajnálom, hoyg az olyan remek dokik, mint amilyen az enyém ilyen helyen kénytelenek dolgozni.

2010. máj. 9. 00:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia "sorstársam" :) Én is tavaly szültem ÁEK-ban és szintén farcsonttöréssel távoztam! :) :( 4 napot voltunk bent a kisfiammal, mert az utolsó napra besárgult. Nekem is vegyesek a tapasztalataim. Voltak kedves, figyelmes orvosok, nővérek és sajnos olyanok is, akik kevésbé... Nem tudom miért van, igaz tényleg nagy a hajtás, a túltelítettség (mi szülés után fél napig nem tudtunk felmenni a gyermekágyas osztályra, mert tele volt, a szülészeten pihentünk :)), de nem is mindig törték magukat
2010. máj. 9. 07:30
 4/6 anonim ***** válasza:
sziasztok.én februárban szültem ott.háttt nekem is megvan a véleményem.szülőszoba nagyon felszerelt tény és való a szülésznők meg maximálisan tökéletesek voltak+anesztes is.de fent hátt még a szülészeti ápolok segítőkészebbek voltak mint a csecsemősök.nekem kiütéseim lettek szülés után már elötte is jelentkeztek de akkor még annyira nem csak szülés utan két napra.haaa nem lett volna fogadott orvosom akinek hozzáteszem NEM kevesett fizettem és nem jön be azert hozzám mindennap és tőle nem erőszakoltam volna ki h küldjenek el bőrgyógyászatra akkor tőlük még leprás is lehettem volna.majdnem beállították azt h beképzelem a kiütéseket.vicc....a csecsemősők be sem néztek hozzánk egész nap szinte csak amikor elvitték a babákat meg visszahozták.egészségügyis vagyok amugy nekem nem is kellett túl sok segítség pedig első babám volt de a szobatársamnak igencsak.kimentem helyette szólni h jöjjenek be segíteni neki sztettek vki is bejött ló...t senki.én nem is tudom h tudnak igy elengedi sok frissen szült anyukát.aki van esküszöm volt aki a köldökápolást sem tudta és ugy ment haza.jó persze ő is hibás h miert nem kérdezz de hát akkor is..én meg nem azert voltam ott már uram bocsánat h másnak a gyerekét szó szerint ápolgassam mert hiába mutattam meg többször semmit nem ért és ezt persze jeleztem is a nővérnek..áááá szóval rémes a magyar egészségügy nem is hiába váltottam szakmát pedig amugy imadtam csinálni.....csak nem bírtam feldolgozni a sok igazságtalanságot....bocsánat h hosszu lett meg tele hibával de siettem.szép esőmentes babasétáltatós napot
2010. máj. 9. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon durva,kész vagyok már tényleg nem tudom mit gondoljak.a Máv rendelőbe járok terhes rendelésre(nem örülnek neki,mert vidéki vagyok,állandoan megkérdezik miért járok oda.sokszor éreztem már valami gond van ott,az ilyen bánás mód illetve egyéb dolgok miatt.pl :nem mondták mikor érdeklödjek az áfp után,mentem az ultrahangra eredmény nélkül,mert azt mondták már ott lesz,nem volt ott.a rendelöben volt,az orvos meg erösködött,hogy ö mondta menni kell érte,aztán már ráhagytam. a másik ,hogy eltünt a toxoplazma eredményem, kenetet soha nem vesznek hogy kizárják a fertözést,de a papiromra ráirják hogy vettek.(biztos kapják utána a pénzt,tiszta haszon. amikor pedig kifejezetten kértem hogy küldjék laborba a kenetet annak az eredménye sincs sehol.szóval nem tudom.szeretnék máshova járni tanácsadásra is,de nincs ismerösöm aki tudna segiteni ,melyikbe érdemes.félek a szüléstöl is ott mert mi lesz majd akkor,hogy látnak el.második gyerek,tehát nem kezdeti pánik.baba barát korházba szeretnék, tudnátok segiteni melyikbe menjek? amugy is nagyon aggodos vagyok föleg igy.
2010. máj. 9. 10:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem szülni jó ott, mert a szülésznők a szivüket lelküket kiteszik,és többnyira az orvosok is (bár nekem fogadott dokim volt, akivel maximálian meg vagyok elégedve, és tudom,hogy nem csak a pénzért csinálja).

Ellenben a csecsemőosztályon...hát

Eleve kiakadtam hoyg elvették első éjjelre a babámat,hoyg én tudjak pihenni címszóval, tudni kell hogy smemit nem aludtam csak a kislányom után vágyakoztam.

Aztán már úgy hozták be, hoyg kaptam mellé a cukros vizet is, mert ezzel itatták (pedig ezt én nem szerettem volna).

A szptatást senki nem mutatta meg, (csak egyszer segítettek mellre tenni még lent a szülőágyon), de akkor is olyan kapkodva és mintha kényszerítettem volna a hölgyet, összecsípte a mellem jó erősen és benyomta a baba szájába...

Nah, mindegy.

Sajnálom ezt a kórházat, mert amúgy lehetne bababarát....

2010. máj. 9. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!