Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt a legtöbb anya "Tökéletes"...

Itt a legtöbb anya "Tökéletes", tudtok arra példát írni mi az amit másképp csinálnátok/mi az amiben "bakiztatok"?

Figyelt kérdés
igazából bármilyen korú és bármilyen témában jöhetnek a válaszok.
2017. febr. 9. 13:55
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
ja és nem csak a nevelésre gondolok,hanem pl.: rendszeresen túl fűtött szoba,hogy meg ne fázzon..,stb.
2017. febr. 9. 13:58
 2/23 anonim ***** válasza:
48%

A leggyakoribb hiba, amit a nők elkövetnek, hogy rossz férfinak szülnek gyereket. Vagyis eleve elveszik a jó apa lehetőségét a gyerektől.

Ezek után igyekezhet maximálisan, mindent csinálhat jól, de már nem tökéletes.

2017. febr. 9. 14:04
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Amikor elfogy a türelmem. Ez a legnagyobb hibám, és ezen kívül számtalan van. És igenis jó anya vagyok, mi dennel együtt.
2017. febr. 9. 14:08
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

Én a legjobban azoktól a hibáktól tartok, amik nem tudatosulnak bennem. Amit már észreveszek, azt tudom korrigálni, de sajnos tisztában vagyok azzal (pszichológiai tanulmányaim okán), hogy a gyerekeinknek a tudattalan problémáinkkal ártunk a legtöbbet.

Kimondottan örülök annak, ha elismerhetem, hogy valamiben hibáztam, azt legalább tudom korrigálni! A gyermekem ettől még tökéletesnek tart. Én magam "elég jó" anyának.

2017. febr. 9. 14:16
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Ó, hàt én az itteni mérce szerint valami brutálisan sz.r anya vagyok. :) Van nálunk minden, ami szem-szájnak ingere: együttalvás, tévénézés, édességevés, sarokba állás, fenékre csapás, most más főbenjáró bűn nem jut eszembe, de ha létezik még, akkor biztos, hogy nálunk megtalálható. Érdekes módon a gyerekeim mindezek ellenére hihetetlen aranyos, mérsékelten szófogadó gyerekek (nem kezelhetetlenek, de a maguk kópéságait azért megcsinálják), idegenekkel bizalmatlanok köszönni pl. nem szeretnek, de az oviban-suliban csak dicsérik őket, mi pedig, ha nem is a nagykönyv szerinti, de kimondottan vidám családi életet élünk.
2017. febr. 9. 14:19
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Nalunk majdnem minden ugyanugy mint utolso, annyi kulonbseggel hogy fiam koszonni mindig szokott, de meg hozzatennem hogy engedem tabletezni es neha a Mekiben eszunk ;)
2017. febr. 9. 14:28
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Én tökéletes vagyok, nincsenek hibáim.

(tök mindegy mit írok, úgyis le leszek pontozva, így legalább jól érzem magam :))))

2017. febr. 9. 14:42
 8/23 anonim ***** válasza:
81%

Fura módon itt én is szaranyának számítok olyanok miatt, ami máshol meg inkább csak "alap". Pl. hogy egy éves korig szoptatok minimum. Volt már, hogy megkaptam itt többektől, hogy egy ekkora babának már nem kell tej, ez már csak rólam szól.

Ja, meg hogy hordozok, az se tetszett többeknek.

Hagyom a gyereket rámolni, ha nem veszélyes és nem törékeny az, amit rámol.

Állandóan "csavarogtunk", amikor a szoptatás miatt "illett volna" otthon maradnunk :D

És persze a legfőbb bűnöm: néha csúnyán beszélek.

2017. febr. 9. 14:47
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Itt senki nem tökéletes, max. a netes névtelenségbe búrkolózva annak állítja be magát.
2017. febr. 9. 14:52
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

En azert lettem szaranya mert csak 6 honapig tudtam szoptatni, innen is latszik, mindegy mit csinalsz, lesz akinek tetszik es lesz aki fikazni fog. Le kell tojni, magasrol :)

(a Mekis)

2017. febr. 9. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!