Itt a legtöbb anya "Tökéletes", tudtok arra példát írni mi az amit másképp csinálnátok/mi az amiben "bakiztatok"?
A leggyakoribb hiba, amit a nők elkövetnek, hogy rossz férfinak szülnek gyereket. Vagyis eleve elveszik a jó apa lehetőségét a gyerektől.
Ezek után igyekezhet maximálisan, mindent csinálhat jól, de már nem tökéletes.
Én a legjobban azoktól a hibáktól tartok, amik nem tudatosulnak bennem. Amit már észreveszek, azt tudom korrigálni, de sajnos tisztában vagyok azzal (pszichológiai tanulmányaim okán), hogy a gyerekeinknek a tudattalan problémáinkkal ártunk a legtöbbet.
Kimondottan örülök annak, ha elismerhetem, hogy valamiben hibáztam, azt legalább tudom korrigálni! A gyermekem ettől még tökéletesnek tart. Én magam "elég jó" anyának.
Én tökéletes vagyok, nincsenek hibáim.
(tök mindegy mit írok, úgyis le leszek pontozva, így legalább jól érzem magam :))))
Fura módon itt én is szaranyának számítok olyanok miatt, ami máshol meg inkább csak "alap". Pl. hogy egy éves korig szoptatok minimum. Volt már, hogy megkaptam itt többektől, hogy egy ekkora babának már nem kell tej, ez már csak rólam szól.
Ja, meg hogy hordozok, az se tetszett többeknek.
Hagyom a gyereket rámolni, ha nem veszélyes és nem törékeny az, amit rámol.
Állandóan "csavarogtunk", amikor a szoptatás miatt "illett volna" otthon maradnunk :D
És persze a legfőbb bűnöm: néha csúnyán beszélek.
En azert lettem szaranya mert csak 6 honapig tudtam szoptatni, innen is latszik, mindegy mit csinalsz, lesz akinek tetszik es lesz aki fikazni fog. Le kell tojni, magasrol :)
(a Mekis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!