Szerintetek van olyan, akinek nem való gyerek?
Most nem a terhesen is cigiző,alkesz,munkakerülő emberekre gondolok,mert nekik nyilván nem való :)
Arra gondolok,hogy például szabadabb szellemű emberek,akik nem bírják a kötöttségeket,megszokásokat,hogy bírkóznak meg a gyerekneveléssel?Mert az pont a rendszerességről szól,legalábbis egy napirendnek kell lennie,a gyerek érdekében.Plusz ugye nem csinálhatsz azt,amit akarsz és egy életen át tartó felelősséget jelent.
Van itt ilyen szülő,vagy ismertek ilyet?Érdemes ilyen személyiséggel belevágni egyáltalán,vagy csak mindig vissza fogja sírni az ember a "szabad" időket?Vagy a gyereked iránti szeretet felülírja ezt?Egyébként szeretem a gyerekeket,de persze egy saját gyerek más téma :)
20L
11.
Miért ne lenne való, mert panaszkodni mer. Nem egyszerű, főleg ha több pici van, nekem normális is, hogy nem a szuperanyut játssza, hanem mer beszélni a problémákról.
20 évesen ne foglalkoztasson a dolog. Akkor foglalkoztasson, ha lesz tartalék pénz, olyan pasi, akiben nem a szerelmedet fogod csak látni, hanem azt a férfit, akire bármikor rábíznád a majdani gyerekeidet. És maikor már nem fogsz tudni másra gondolni, mint a gyerekre.
Ha ez eljön: szülj. Ha nem jön el, ne tedd. Csak azért, mert méhed van, még nem kötelező használnod is.
Hát kicsit régi kérdés,de válaszolok.Nekem például szinte majdnem biztosan nem való gyerek.Sokat gondolkodom rajta.Egyetem utáni időszakon.Arra
eljutottam,hogy párkapcsolatot szeretnék.De van szabadidőm,amiből nehezen,vagy egyáltalán nem engedek.Vagyis nem vagyok kompromisszum kész ezzel kapcsolatba.Gőként azért is tanulok hogy ez biztosítva legyen ez a szabadidő.Partnerrel szivesen megosztanám.De igazából mindig eljutok eddig a pontig,hogy többet nem.A gyerek pedig hatalmas elköteleződés.Ezt a megkötést én nem akarok.Nem vettem el a gyerek vállalást,de a jelenlegi helyzetben nem tudnám megadni azt egy gyereknek amire szüksége volna.Vagyis nagyon magamra kényszeríteném,akkor igen.De az nem megoldás.Ennek szerintem belülről kell jönnie.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!