Mi a véleményetek a Friderika névről?
Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 16:37
1/16 anonim válasza:
Rövid vezetéknévvel jó lehet.
Fridának becézném. :)
2/16 anonim válasza:
Szerintem jó név, de vannak nála szebbek is, de ez is szép név, klassz név. És teljesen vállalható is. Szerintem jó név, tökéletesen adható, megállja a helyét.
4/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ha neked tetszik, nyugodtan nevezd el így a lányodat. :) ne befolyásoljon mások negatív véleménye. Ha neked tetszik, ne hagyd magad lebeszélni róla. :)
5/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,olyan öreges és férfias hangzása van.A Frigyes,Friderikusz nevek jutnak eszembe róla,én nem adnám egy kislánynak. Az Erika önmagában is elég,de ha mindenképpen hasonlót akarsz akkor legyen Franciska,esetleg Fédra.
6/16 anonim válasza:
Tetszik, nem mindennapi név. Kicsit elfogult is vagyok, mert Friderika napján születettem :-)
8/16 anonim válasza:
Nekem tetszene, de nem tudom kimondani, és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel a gonddal.
9/16 anonim válasza:
Tuti hogy Fridának becéznék. És tudod ki volt az egyik, és talán egyetlen híres Frida? Hát keress rá! Gyönyörű szemöldöke volt :D
Biztosan nem akarnék neki olyan nevet, aminek az asszociációja ennyire...
10/16 wadgulya válasza:
szerintem szép név, csak nehéz kimondani.
egy nagyon egyszerű, rövid családnévhez jól menne, Kiss, Nagy, Tóth stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!