Tetszési sorrendbe állítanád? Friderika, Titanilla, Bernadett, Dorottya
A vezetéknévhez mind a 4 illik.
Szívesen fogadok ilyen hosszú nőinév-ötletet még :)
Titanilla és Dorottya számomra nagyon csúnya nevek (bocs mindenkitől, akinek tetszik vagy akit így hívnak).
Friderika és Bernadett szép.
És ha sorrend, akkor:
1. Friderika
2. Bernadett
3. Titanilla
4. Dorottya
1. Bernadett - az általad irtak közül-
a többi nem tetszik bocsi.
más:
Eleonóra,
Fruzsina,
Barbara
Izabella..
bár nem tudom ezek mennek e a vezetéknevetekhez.
Boglárka, Karolina, Barbara, Kamilla, nagy kedvencem Bíborka.
Ne haragudj de a amiket felsoroltál nekem nem tetszenek.
A Friderika régen nagy kedvencem volt! :) Nálam a sorrend: Friderika, Dorottya, Titanilla, Bernadett.
Más hosszú nevek: Adrienn, Nikoletta, Alexandra, Anasztázia, Viktória, Angelika, Annabella, Augusztina, Aurélia, Barbara, Boglárka, Violetta, Veronika, Georgina, Cecília, Daniella, Dominika, Eleonóra, Emília, Emiliána, Felícia, Franciska, Fruzsina, Hajnalka, Henrietta, Izabella, Johanna, Julianna, Kamilla, Karolina, Kornélia, Letícia, Liliána, Manuéla, Martina, Natália, Patrícia, Paulina, Pénelopé, Rebeka, Ramóna, Szimonetta, Tamara, Teodóra, Vilhelmina, Viviána, Lívia, Lídia, Bettina...
Persze még van egy-pár hosszú női név, csak azokat írtam, amik nekem tetszenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!