Terhesség alatt megromlott párkapcsolat, volt e valaki így és hogy végződött? Bővebben lent
Eddig boldog párkapcsolatban éltünk, de mióta babás vagyok elviselhetetlen vagyok, minden idegesít ami a párommal vagy a családjával kapcsolatos.
Eddig is fújtam a családjára mert nem igazán fogadtak el és mikor a babát bejelentettuk sem örültek őszintén, viszont a párom nagyon védi őket előttem ami felett nem tudok szemet hunyni és emiatt úgy érzem hogy nem bírok vele lenni, viszont ez az érzés azóta van mióta babát várunk, nem tudom hogy ez elmúlhat és a hormonoktól erősödött fel bennem, valaki volt már hasonló cipőben
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a családjával nem javul a viszonyod, és a párod nem áll ki mellettetek, akkor ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövőt.
Gondolom, most terhesen főleg elvártad volna, hogy megvédjen és kiálljon érted, és most rosszul esik, hogy nem teszi. Elvégre már nem "csak" a barátnője/felesége vagy, hanem a gyereke anyja is, és a szíved alatt hordod a leendő gyermekét. Normális férfi ilyen esetben valóban melletted, mellettetek áll ki, és nem a rokonok mellett. Elvégre ti hárman lesztek innentől egy család.
Illetve így persze nem, ha nem képes magát odatenni értetek.
Az sem biztos, hogy a kicsit el fogják fogadni, de ha veled még mindig nem békéltek meg, akkor ez csak rosszabb lesz sajnos.
Próbálj meg tudatosan nyitni feléjük, végül is a babád az ő unokájuk lesz.
A hormonokra nem lehet ráfogni mindent, az a helyzet. És nem, nem fog elmúlni szülés után sem, az igazi hormonális hullámvasút csak az utána jövő hetekben kezdődik igazán. Úgyhogy még most tedd rendbe a családi kapcsolatokat, mert ha rád tör a szülés utáni depresszió, akkor rá fog menni az egész kapcsolatod.
7 éve mikor a kisfiamat vártam,ugyanígy ki voltam. Apósommal örök viszályban állunk. Ez van:)
Terhességem első felében a mi viszonyunk sem volt jó a párommal,de én a hormonoknak tudtam be. Jobban idegesített apósom.
Mostmár eljutottam arra a szintre,hogy pont lesz@rom mivan apósommal. És ő is pontosan úgy lesz@rja mivan velem meg a gyerekekkel.
Lényegében,sztem a hormonoktól vagy feldúlt,de próbáld elengedni a dolgot. Mond meg a párodnak,h ne beszéljen előtted róluk és a többit meg szard le! Jelentem,kevesen vannak akik kijönnek a párjuk családjával. Mi 12 éve így működünk:)
Köszönöm, hogy írtatok
Én mondtam neki, hogy költözzünk el mivel kertszomszedok vagyunk, eddig is atmentem jópofiztam meg csinálom is, csak most nehezemre esik, mióta babás vagyok szókimondóbb vagyok és ez nem tetszik a páromnak
Nagyon nehéz mert az elején vita volt a családjával és olyan dolgokat mondtak amit nem tudok negbocsájtani, hozzá tartozik a történethez hogy azért nem fogadnak el mert van két gyerekem (fél árvák) mondván az ilyen anyák haszonlesők és most lesz egy közös babánk... Már nem csesztetnek csak érzem hogy sosem fognak elfogadni és rosszul esett az is mikor bejelentettuk a babát, síri csend és annyit tudtak mondani nem nekem kell azt felnevelni..
Átérzem. Apósom aztmondta,vetessük el a fiunkat(akkor),mert egy gyerek sokba van:)
1 évig nem beszéltünk vele. Majd közölte,hogy ő eddíg is megvolt unoka nélkül és ezután is meglesz!
A költözés lenne a megoldás nálatok. Én nem bírnám elviselni h 1 köpésnyire laknak apósomék.
Kedves utolsó
Akkor neked sem egyszerű
Még van 3honapom kivárom és meglátom milyen lesz a párom, de ha nem változik akkor mehet vissza a családjához, mert így nem lehet élni veszekedéssel, most kellene a legboldogabbnak lenni tervezett baba...
Azért is írtam ide, hogy más is van hasonló helyzetben és, hogy kezeli, mert sokszor úgy érzem velem van a gond, hogy nem tudok engedni és megbocsajtani
Nem veled van a gond, nekem majdnem elment a baba miattuk, annyira felhúztak. Jehovások voltak és folyton azt hajtogatták, hogy én ölöm meg a fiúkat, mert nem szektás feleséget szerzett magának. Mondjuk a férjem máshogy állt hozzá, mert közölte, hogy ha tetszik, ha nem ,én leszek a felesége, ha fejre állnak, akkor is :D Sajnos a nyugodt babavárás nekem nem adatott meg miattuk.
Azóta elköltöztünk 300 km-re tőlük és mikor megérezték a hiányunkat, teljesen megváltoztak. Felfogták, hogy magasról teszünk a szektájukra meg mindenre, mi a saját életünket éljük úgy, ahogy Mi tartjuk helyesnek, nem úgy, ahogy azt mások mondják. Elkezdtek nyitni felénk és egész jó kis kapcsolat alakult így ki. A távolság megszépíti a dolgokat, de soha nem fogom egyiket sem közel engedni az életünkhöz, mert vannak olyan szavak és tettek, amiket nem lehet megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!