Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 7hónapos baba...

Szerintetek egy 7hónapos baba ellátására elég havi 20. 000ft?

Figyelt kérdés
egyedül nevelem a kisfiam és az apukája úgy gondolja ennyi pénzből bőven el tudom látni a picit!

2017. jan. 31. 21:24
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező (#50), ha így van, és az exed lényegesen jobban keres a minimálbérnél, valószínűleg meg tudod vele beszélni. Szóval a következő feladat, hogy kérdezd meg tőle, mennyit keres egy hónapban.
2017. febr. 1. 16:04
 52/54 anonim ***** válasza:
46%

47,48.

Ezek felett átsiklottam. Beteg baba nyilván más téma, de mint a kérdező is írta, apuka szereti a gyereket így ha több pénzt nem is ad, de minél többször elviszi az is óriási segítség.

Nyilván nem a semmire kell szülni,bár a stabil kapcsolat mindenkinek más (sokan 10 év alatt sem élnek stabil kapcsolatban, de szülnek, mert az idő telik ). A becsúszott babák mindig érdekesek számomra, de ez teljesen más téma, nem mennék bele meg itélkezni sem szeretnék.

Lényeg a lényeg ahogy már ezt előttem sokan leírták, ha az ég a földel össze ér a bíróság akkor sem fog több pénzt megállapítani. Ennyi jár, ezt kell(ene) valahogy beosztani.

Viszont a gyógytornát és a többi kezelést lehet, hogy fizeti az állam, utána kell járni, nem tudom. Tartósan beteg gyerek esetén a gyest 10 éves korig kapja illetve emelt családi pótlékot is kap.

2017. febr. 1. 16:27
 53/54 A kérdező kommentje:
hát nagy segítség lenne de nem hiszem h akárki is szívesen rábízná a csemetéjét egy olyan emberre aki nem veti meg az alkoholt.. de mivel apuka dolgozik nem is tudom rábízni esetleg délutánonként vagy ugye a kötelező 2hetente hétvégén
2017. febr. 1. 21:24
 54/54 A kérdező kommentje:
de nem tartósan beteg és még nem volt meg a tárgyalás 25ezer ft amit én kértem az már a bíróság tisztje eldönteni megkapom e a pici után itt a lényeg az volt h a megbeszéltek szerint a költségeket felesbe álljuk addig amíg nem kapok gyerektartást és ezt ő is jónak vélte de most h beteg is volt a pici megugrott a kiadás és most meg viszakozik!mert ha már kőbe lenne vésve a gyerektartás egy szavam nem lenne nem kellene a blokkokat gyüjtögetni eltenni számolgatni h apuka ki ne akadjon. persze többször vinné a picit is mint ahogy most teszi de én pakolom mellé a pelenkát,törlőt krémet,a főzit esetleg a tápszert,teát.. de csak akkor engedem el vele a picit ha kocsival viszi így tudom h józan marad mellette is mivel 10éves ismeretségünk alatt egyszer nem ült volán mögé ha ivott, de azt sem akarom h összevissza legyen rángatva szegény gyerek mert eleinte minden másnap elvitte volna de ha én úgy döntenék akkor nem is vihetné el 3éves kora előtt csak 2hetente jöhetne láthatásra, de azt sem akarom h a pici apa nélkül nőjön fel így engedem h pár órára elvigye 2naponta vagy3 nagyszülőkhöz hozzájuk és 2hetente hétvégén napközben.
2017. febr. 1. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!