Szerintetek egy 7hónapos baba ellátására elég havi 20. 000ft?
47,48.
Ezek felett átsiklottam. Beteg baba nyilván más téma, de mint a kérdező is írta, apuka szereti a gyereket így ha több pénzt nem is ad, de minél többször elviszi az is óriási segítség.
Nyilván nem a semmire kell szülni,bár a stabil kapcsolat mindenkinek más (sokan 10 év alatt sem élnek stabil kapcsolatban, de szülnek, mert az idő telik ). A becsúszott babák mindig érdekesek számomra, de ez teljesen más téma, nem mennék bele meg itélkezni sem szeretnék.
Lényeg a lényeg ahogy már ezt előttem sokan leírták, ha az ég a földel össze ér a bíróság akkor sem fog több pénzt megállapítani. Ennyi jár, ezt kell(ene) valahogy beosztani.
Viszont a gyógytornát és a többi kezelést lehet, hogy fizeti az állam, utána kell járni, nem tudom. Tartósan beteg gyerek esetén a gyest 10 éves korig kapja illetve emelt családi pótlékot is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!