Szerintetek egy 7hónapos baba ellátására elég havi 20.
000ft?
19-és.
CSED lejárta után (5 vagy 6 hónap attól függően, hogy a szülés előtt vagy a napján lett igényelve) GYED folyósítása mellett korlátlan óraszámban jogilag lehet dolgozni. Azt, hogy hova tesz egy ilyen pici gyereket (ha kell a pénz) megoldja.
2017. jan. 31. 23:09
Ha mosható pelenkát használsz, nem eszik tápszert, kapsz ismerőstől ruhát vagy tudsz varrni, és nem lesz beteg, akkor igen, elég lehet.
2017. jan. 31. 23:14
"Nevelek gyereket és nem csak természetben, úgyanúgy kiveszem a részem az anyagiakat tekintve mint apuka és a családit sem nyelem be."
Aha. Amikor 7 hónapos volt, akkor is pont ugyanannyi pénzt tettél be a közösbe, mint apuka? Vagy hátadra kötötted, és elmentél dolgozni? Ugyan már, csillagom...:D
2017. jan. 31. 23:17
21-es, én nem gondolom, hogy az anyának kellene elmenni dolgozni egy 7 hónapos mellett. Emiatt nekem mindegy, hogy elvileg mehetne, nem is kellene, hogy ez felmerüljön, apuka szégyellje magát a viselkedéséért.
2017. jan. 31. 23:25
23-as.
Heti 2 napot dolgoztam. Nem kötöttem a hátamra, apuka vigyázott rá. Így kitudtam venni a részem illetve ki mozdultam, nem lettem depressziós idegroncs. Nekem szükségem volt /van arra a 2 napra és a munkára. Amúgy sem vagyok híve annak, hogy 0-24-be velem legyen a gyerek és ha valamiért rá kell bíznom valakire addig ordítson ameddig vissza nem jövök. De kinek mi.
2017. jan. 31. 23:36
24-és.
Nem kell, ez csak egy lehetőség.
Van aki igényli a munkát ennyi idős baba mellett van aki 10 éves gyerek mellett sem.
Nem vagyunk egyformák.
2017. jan. 31. 23:38
27/54 A kérdező kommentje:
3.válaszoló kérdésére a válasz igen persze h hozzátettem a saját részemet is csak nem rég beteg is volt a picurka és 50felett költöttem és akkor ez még csak a tápi,pelenka,étel.. és a blokkokat mind elteszem nehogy azt hidje apuka h le akarom húzni
28/54 A kérdező kommentje:
igazából 25öt kértem a bíróságon mert lesz tárgyalás mert szerettem volna ha hivatalos a gyerektartás(már nincs %os megállapítás nekem kellett összeget mondani) attól h nekünk nem jött össze lehet a későbbiekben másik családja.. és addig úgy eggyeztünk meg h felesbe álljuk a költségeket,de szerinte bőven elég a 20eFt holott nem éppen. a másik h nem ülök a babérokon 4órában dolgozom a
29/54 A kérdező kommentje:
*4órában dolgozom, már ha el tudok menni a picit sokat viszem orvoshoz,gyógytornára..nagymamámmal élünk ő is beteges nem tudom rábízni ilyen picin pedig nem szeretném még bölcsibe adni
" Így kitudtam venni a részem " - Valóban. Apuka pedig ADDIG vigyázott a gyerekre, OTTHON, ugye? Vagyis ti KETTEN elosztottátok azt a feladatot egymás között, amit egyedül a kérdezőre lőcsölnél rá. Még mindig nem érted a problémát? Vagy bevágtad volna a féléves gyerekedet a bölcsibe, hogy "kivehesd a részed"? :D
2017. febr. 1. 00:38
Kapcsolódó kérdések: