Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az abortusz gyilkosság ennek...

Az abortusz gyilkosság ennek ellenére egy évben több millióan elkövetik. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 21:18
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

köszönöm.

amugy meg azért van két nem az ember faján belül hogy fent maradhassunk, és mindenkinek ez a küldetése. aki gyermek az élvezze az életet, és ha felnőtt lesz akkor ő fogja gondozni és élni a gyermekéért hogy ő is élvezhesse a gyermekkorát, aztán ha ő is felnőtt akkor ugyanez így jó sokáig.

vallás szerint, házasságon kívül nem lehet nemi életet élni. ennek ellenére 14 évesen is vannak akik teherbe estek.

2010. máj. 7. 16:56
 32/38 anonim ***** válasza:
31%

nem olvastam el a válaszokat, csak az elsőt. 12 hetes korig vesznek el babát. megmutassam az ultrahangfelvételemet 12 hetes terhes koromból???

egyik ismerősöm 3at vetetett 2009ben, és szon kívűl a környezetemben a párok közül többen is. megcsinálni még megy, és aztán kitörlik, mintha semmi nem lett volna. és a legcsúnyább az, h mosolyogva mesélik, minden átérzés nélkül. én sem terveztem, csak azt, h 2-3 éven belül. Most jött össze, és egy percig sem gondolkoztunk rajta, h megtartsuk-e. Holott 22 és 23 évesek vagyunk. Azt se tudják mit művelnek. Buták felfogni! És elnézést attól, aki más okból nem tudja vállalni.

2010. máj. 8. 19:49
 33/38 anonim ***** válasza:
15%
ez egy 12+5 hetes baba. 5 napja kikaparták volna...
2010. máj. 8. 19:58
 34/38 anonim ***** válasza:
77%
Bocs de nem vagyok vallásos akkor mit csináljak? Te az vagy? Akkor sem kell a véleményed másra erőszakolni. Tudod az ember már annyira fejlett hogy nincs szüksége mindent elsöprő ösztönre ahhoz hogy fentartsa faját mint ahogy egy állat... Mivel van olyan fejlett hogy elérje, kevés kisgyerek haljon meg mert gyenge, hogy több embernek lehessen gyereke stb... Amúgy meg a földön túlnépesedés van. Erre mit mondasz? Nem érdekel, mi? Tudod manapság már kicsit több az élet mint szülni és felnevelni a gyereket, de előre is elnézést kérek tőled hogy nem mindenkinek ez a vágya, az biztos szemét és önző és ha nem akar gyereket akkor szexelni sincs joga mert ugye azt sem szabad élvezni csak a gyerek miatt van! Ha mindenki csak szülne akkor más fontos dolgok nem lennének elintézve azon kívül már rég meghalt volna mindenki mert a bolygó kipusztulna a sok embertől... Nem gondolod hogy kissé szűklátókörű, prűd, elfogadni képtele személy vagy? Elég üres lehet az életed...
2010. máj. 8. 20:10
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

http://www.youtube.com/watch?v=8cPDhmgFE9w&feature=related

ja a link lemaradt!

és kedve utolsó! magyarországon sem a magyarok népesednek túl az is biztos! de te úgy gyilkolod a magzataid ahogy akarod, de ne várd el, h ehhez mindenki jópofát vágjon.

2010. máj. 8. 20:46
 36/38 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ugyan nem volt abortuszom soha és nem is szándékozom de ha muszáj lesz akkor megteszem. És attól még hogy ez az ország fogy, még a világ haldoklik kb a sok embertől... Kissé tovább kéne gondolkozni mint a magyarság! Szerintem inkább legyen kevés vagy semennyi magyar mint hogy a Földnek annyi legyen...
2010. máj. 8. 20:52
 37/38 anonim ***** válasza:
65%

megint én...

szerintem ez nem erről szól! figyi! akinek van 2 gyereke és tavaly még 3at elvetetett, és nevetve meséli... Na ő az, akit soha nem értek meg.Mert védekezni rosszabb mint évente 3szor korházban feküdni? Nem is olcsóbb... De ez csak egy pl...

2010. máj. 9. 15:16
 38/38 anonim ***** válasza:
48%
Jó de nem mindenki ilyen. Szerintem az nem bűn hogy védekezik rendesen és mégis összejön és akkor elveteti mert azért vedekezett mert nem akart gyereket... Az más aki szinte buliból, védekezés helyett csinálja. Azt valóban elitélem.
2010. máj. 9. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!