Az abortusz gyilkosság ennek ellenére egy évben több millióan elkövetik. Miért van ez?
köszönöm.
amugy meg azért van két nem az ember faján belül hogy fent maradhassunk, és mindenkinek ez a küldetése. aki gyermek az élvezze az életet, és ha felnőtt lesz akkor ő fogja gondozni és élni a gyermekéért hogy ő is élvezhesse a gyermekkorát, aztán ha ő is felnőtt akkor ugyanez így jó sokáig.
vallás szerint, házasságon kívül nem lehet nemi életet élni. ennek ellenére 14 évesen is vannak akik teherbe estek.
nem olvastam el a válaszokat, csak az elsőt. 12 hetes korig vesznek el babát. megmutassam az ultrahangfelvételemet 12 hetes terhes koromból???
egyik ismerősöm 3at vetetett 2009ben, és szon kívűl a környezetemben a párok közül többen is. megcsinálni még megy, és aztán kitörlik, mintha semmi nem lett volna. és a legcsúnyább az, h mosolyogva mesélik, minden átérzés nélkül. én sem terveztem, csak azt, h 2-3 éven belül. Most jött össze, és egy percig sem gondolkoztunk rajta, h megtartsuk-e. Holott 22 és 23 évesek vagyunk. Azt se tudják mit művelnek. Buták felfogni! És elnézést attól, aki más okból nem tudja vállalni.
http://www.youtube.com/watch?v=8cPDhmgFE9w&feature=related
ja a link lemaradt!
és kedve utolsó! magyarországon sem a magyarok népesednek túl az is biztos! de te úgy gyilkolod a magzataid ahogy akarod, de ne várd el, h ehhez mindenki jópofát vágjon.
megint én...
szerintem ez nem erről szól! figyi! akinek van 2 gyereke és tavaly még 3at elvetetett, és nevetve meséli... Na ő az, akit soha nem értek meg.Mert védekezni rosszabb mint évente 3szor korházban feküdni? Nem is olcsóbb... De ez csak egy pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!