Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az abortusz gyilkosság ennek...

Az abortusz gyilkosság ennek ellenére egy évben több millióan elkövetik. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 21:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon VAN abortusz,tehát lesznek akik elvetetik.Ha nem lenne is megtennék illegálisan.VAN olyan élethelyzet,betegség stb amikor szükség van rá és indokolt.DE aki a felelőtlenség miatt kerül oda(többször is) az számomra érthetetlen.Én mindig nagyon oda figyeltem,hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe!És nem is kerültem!Szerintem még mindig a felvilágosítással és a prevenció hiányával van nagyon nagy probléma!
2010. máj. 7. 08:23
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

AZ a baj, hogy nincsen olyan védekezési módszer, ami 100%-os lenne, így akkor is előfordulnának nem kívánt terhességek, ha mindenki felelősségteljesen védekezne (de jó is lenne!) Ahogy elfigyelem a világot, nem a felvilágosítás hiánya a legfőbb ok, hanem, hogy a tinik valami poénnak fogják fel, amit hallanak, és nem veszik komolyan. Egy felvilágosításon minden elhangzik, a lányok meg kuncognak, nevetgélnek, sustorognak, mintha jó sztorit hallanának.:(

Abból az egy szempontból jó, hogy van lehetőség abortuszra, hogy így nem illegálisan csináltatják, és jobb hatásfokkal elkerülhető a későbbi meddőség, vagy a fiatal lányok halála a magzatelhajtás miatt. Mert ha tilos lenne az abortusz, akkor is lenne legalább ennyi, csak nem lenne róla statisztika. Inkább arról lenne, hogy hány fiatal lány halt bele:(((

2010. máj. 7. 08:30
 23/38 anonim ***** válasza:
70%
sajnos nem beszélhetünk problémaként arról hogy nem 100%-os a fogamzásgátlók hatása, amíg tele az oldal ilyen kérdésekkel mint pl: megszakítással "védekeztünk", kicsit berakta a barátom gumihúzás előtt lehetek e terhes? jaj elkapott a hév ígérem máskor védekezünk stb. Nagy többségben szó sincs fogamzásgátlásról, csak eső után köpönyeg szituk.
2010. máj. 7. 08:49
 24/38 anonim ***** válasza:
44%

Kedves 8:03-as!

Te is biztos nyilván jártas anyuka vagy,sőt mi több,szülész,nővér vagy aneszteziológus.Más méretű magzat van bevágva?Szerintem te egy laikus vagy és belekötsz egy olyan filmbe ami komoly orvosi háttérrel,szaktudással készült oktatási célra.De te azért ezt látod és bizonygatod.Nézd meg még egyszer.Nézd meg a harmadik részt,a halott magzatok fotóit,és utána beszélj méretekről.Mindegy hogy 3 hetes vagy 12.Az egy ember.Ostoba...

2010. máj. 7. 09:29
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mert nem olyanok a körülmények, vagy a fogantatás módja.

Engem 16 évesen, iskolából hazafelé tartva rabolt el és erőszakolt meg 3 pasi, 23, 25 és 30 évesek. Elég nehéz volt azt a traumát feldolgozni (7 évbe telt), nem hogy megtartsak egy babát ebből az esetből. Én megkönnyebbülést éreztem, mikor a kórházban magamhoz tértem a műtét után, hiszen sosem tudtam volna szeretni, mindig arra a napra emlékeztetett volna.

Most van egy gyönyörű kisfiam. Őt boldogan vártam, élveztem a terhesség minden pillanatát.

Szerinted az elsővel élveztem volna, mikor azt sem tudhattam volna biztosra, hogy ki az apja a 3 pasi közül? Milyen betegségei lehettek volna, milyen géneket örökölhet egy ilyen "apától"?

2010. máj. 7. 11:13
 26/38 anonim ***** válasza:
72%
Te szeretnél olyan családban élni, ahol mindenki azt kívánja, hogy bárcsak ne születtél volna meg? Némelyik életnél még a halál is fájdalommentesebb, főleg ha embrió korodban történik meg.
2010. máj. 7. 11:52
 27/38 anonim ***** válasza:
63%

Milyen jó is volt régen amikor a nőknek nem volt semmi joga és szülhettek 10 gyereket hogy abból 1-2 fel is cseperedjen... Ha neked az olyan világ tetszik akkor sajnálom...

Semmi jogod itélkezni. Gondolom te sem vagy tökéletes Mint ahogy a cédekezés sem! Azt meg ne mondd hogy csak annak van joga szexelni aki gyereket akar!

Mi van ha valakit megerőszakolnak, beteg a gyerek, beteg az anya, nincs egy tető a feje fölött és még ezer helyzet van! Ez egy legális dolog! Azt itéled el aki minden évben kétszer megy mert neki buli! Aki életében egyszer erre szorul azt nem kéne lenézni...

Ja és az állatokról sem kell ilyen lenézően beszélni főleg ha nem értesz hozzájuk... :) Szerintem foglalkozz a saját életeddel, máséhoz nincs közöd... Csak szerintem gyilkosság, de a törvény szerint nem és nem te fogsz érdekelni.

2010. máj. 7. 11:57
 28/38 anonim ***** válasza:
27%

Azért csinálják többmillióan, mert rengeteg önző ember van. Akinek a saját élete, kényelme, boldogsága fontosabb, bárminél és bárkinél.

Kérdező, ha vallásos vagy, olvasd el a "Akit villámcsapás ért" c. könyvet, a túlvilági tapasztalatairól ír a nő, és rengeteget foglalkozik az abortusszal, mert neki is volt már rengeteg, ugyanis spirállal védekezett anno... Ennél többet nem mondok, érdemes elolvasni, a legsúlyosabb gyilkosság, ami csak létezik a Földön... Mert gyilkosság és gyilkosság között is van különbség...

Minden jót!

2010. máj. 7. 14:37
 29/38 anonim ***** válasza:
34%
Én sem látom jónak, sőt megszültem egy beteg gyereket! Én azt gondolom, hogy ezt mindenkinek saját magával kell elintéznie. Aki megteszi azért szenved, aki meg nem az azért! Egy gyerek felnevelése a mai világban ezt nektek nem kell elmondanom milyen teherrel jár, és sokszor talán jobb annak a babának ha nem születik meg. Itt inkább az örökbefogadást kellene erősíteni, de az nálunk nagyon gyerek cipőben jár, ha azok a nők titokban kihordanák és megszülnék a gyermeküket, talán nem ölnék meg!
2010. máj. 7. 15:33
 30/38 anonim ***** válasza:
22%
En a kerdezovel ertek egyet. Ha minden normat eltorlunk, ne csodalkozzunk, hogy mar mindent lehet es a gonoszsagnak, onzesnek semmi sem szab hatart. A tarsadalmunkbol kiveszik a normakontroll, ami nagyon szomoru. Mindig voltak abortuszt akaro es elvegzo nok, de az emberek nem voltak ilyen felelotlenek 50-60 eve. Es ez nemcsak az abortusszal van igy. Az emberek mindenben a legegyszerubb megoldast keresik, nem a legjobbat. Ha nem mukodik egy kapcsolat, valnak egybol es mennek egy masikba, igy nem zavarja oket, hogy eletuk vegeig akar 10-15 kapcsolatba is belemennek es 3 gyerekuk lesz 3 kulonbozo ferfitol. Aztan mar ne csodalkozzunk, hogy a felnovekvo generaciokat nem lehet kordaban tartani, hisz a jo pelda nem volt ott elottuk.
2010. máj. 7. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!