Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom, merre tovább. Ti...

Nem tudom, merre tovább. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. Picit hosszú lesz, de légyszi adjatok tanácsot!

A férjemet 9éve ismertem meg, szerelem volt első látásra. Majd 18éves voltam,mikor kiderült, hogy rákos, és minden vágya egy gyerek volt. Én leérettségiztem, egy gimiben, mert tovább akartam tanulni. De belementem, mondván, majd a pici mellett tanulok. Megszületett a baba, imádtam. De az élet úgy hozta, hogy vidékre kellett költöznünk, és így nem tudtam tovább tanulni, mert nem tudtam bejárni Pestre. :-(

Időközben ismét terhes lettem. Ő nem tervezett volt, mert a kemoterápia mellett nem lehetett volna a páromnak baba, de megtartottuk, mert én nem tudok egy gyereket megölni!

Most ott tartunk, hogy a férjem lelépett egy másik nővel, itthagyott minket jó pár hitellel a nyakunkban. A hitelek közül szinte mind két néven,mert úgy voltunk vele, hogy legyen, hiszen együtt maradunk. Nem lett volna gond.

De bejött a képbe egy másik csaj...

Szóval itt vagyok két kislánnyal, akik októbertől mehetnek oviba, és én addig kapom a gyest.

A kicsit (akkor lesz 3) nem biztos, hogy felveszik,mert mogyoró és szójaallergiája van.

De ugye mivel én addig kapok gyest, el kellene mennem melózni. Itt a környéken csak gyárak vannak, és valószínű 3 műszakba mehetnék csak. De ki lesz a lányokkal??????

És mit csinálok, ha nem veszik be oviba?

Mert ugye a csp-ből nem tudom eltartani őket.

Igazából orvostól orvosig járunk a lányokkal, mert elég betegesek, és azt meg nem tehetem meg egy melóhelyen, hogy egyik nap megyek, másik nap nem.

Apuci felejtős, mert mióta a csajjal van egy agresszív állat lett belőle.

Szóval Ti mit tennétek a helyemben?

Hogyan oldjam meg?

23 éves vagyok, tehát fiatal, tudok melózni, de ugyanakkor itt a két manó, akikkel nem tudok mit kezdeni, ha nem veszik be őket oviba.

Szerintetek mondjuk egy otthoni bedolgozós meló mennyire lenne megoldás? Egyáltalán van olyan, amelyik valós?

Légyszi adjatok tanácsot, vagy ha valaki volt ilyen helyzetben, írja le, mit tett!!!!

Köszönöm!

2010. máj. 6. 12:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

17 54-es! Nagyon kedves vagy! :-)

Sajna nem tudom kiadni a lakást, nem olyan állapotú! Így tutira nem vennék ki! Ráadásul itt sok putri van, ahová ingyen mehet bárki.... szóval itt főleg hátrányos helyzetűek, idősek és a kisebbség van. Személy szerint utálok itt lenni, de muszáj volt. :-(

A gyerekeket nem tudják az apának ítélni, mert nem vállalja őket, ráadásul a szüleivel él, ott meg még az ágyban is kutya,macska, beteg állat van. Ráadásul a lányok félnek az apjuktól.

Pár 10ezer ft mellékesem van, de hát az nem elég semmire sem a lányoknak, ezért muszáj a meló.

Én nem fogom perelni a férjemet,mert nagyon agresszív, képes lenne megölni is, ha kell. Sajnos ez tapasztalat, és a lányaimnak legalább én legyek itt, hamár más nincs. :-(

2010. máj. 6. 18:20
 22/26 anonim ***** válasza:
Szia! Annyira sajnállak és úgy szeretnék neked segíteni. Szerintem a családsegítőt minden féleképpen érdemes felkeserned és a munkaügyit is, hátha találsz valami neked tetsző tanfolyamot. Én most terhesen maradtam egyedül a picivel a pocakomban, még én sem tudom, hogy hogyan tovább. De nekem van munkám és a szüleim is segítenek ha kell. Mégis úgy el vagyok keseredve. Most meg lelkiismeretfurdalásom van, hogy az én gondom a tiedhez képest semmi. Tudom, hogy nincs sok időd a gyerekek mellett, de nem gondoltál az internetes társkeresésre? Egy társsal még mindig könnyebb előre lépni mint egyedül. Sok szerencsét és kitartást neked. Drukkolok!
2010. máj. 6. 19:48
 23/26 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon aranyos vagy, és hidd el, épp elég gond az is, ha babát vársz és úgy maradsz egyedül. Sajnálom!!!!!

A netes társkeresés...hát nem vagyok sem szép, sem vékony. Igazából én feladtam, hogy pár legyen mellettem. Nem szeretném azt senkivel átélni, amit a férjemmel.

Majd talán ha egyenesbe jövünk a lányokkal, majd egyszer.

Nagy álmom, hogy rendes munkahelyem lesz, és kiköltözünk ebből a házból és találok egy albérletet magunknak a szülővárosomban. Most ez hajt! :-)

2010. máj. 6. 21:11
 24/26 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, de remélem a férjedet utoléri a végzete!!!!
2010. máj. 7. 07:07
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért a gyermekelhelyezési pert fontold meg, mert ha hivatalosan nincsenek nálad elhelyezve a kicsik, akkor a férjednek is döntési joga van mindenben. Sok fontos dologban nem dönthetsz egyedül. Igazából ezért lenne fontos.
2010. máj. 7. 11:49
 26/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerintem sosem éri utol a sors, mert valahogy mindig kivágja magát mindenből. :-(

A válásnál a bíróság úgyis eldönti, hova kerülnek a gyerekek, így külön pert nem fogok indítani. Őt nem érdeklik a kicsik, nem foglalkozik velük. Lassan pedig olyan nagyok lesznek, hogy jól beolvasnak majd neki!

2010. máj. 8. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!