Hogyan tudom megállapítani, hogy diszfágiás-e a gyerekem? S ha igen akkor merre tovább?
Figyelt kérdés
most 4 éves és néha sok mindent elég nehéz megérteni. Persze sokszor kajla és halandzsa is. De mégis!2008. aug. 10. 22:29
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi. Diszfáziára gondoltam ,megkésett beszédfejlődésre.
2008. aug. 10. 22:39
2/3 anonim válasza:
Szerintem magadtól ne akarj diagnózist felállítani. Oviba jár? Ha igen, ott biztosan észrevennék, ha gond lenne. Ha nem jár, akkor meg kérdezd meg a védőnőt, vagy a logopédust.
3/3 A kérdező kommentje:
Ovis. Egyébként meg nem diagnosztizálok csak kérdezem. Ugyanis ha baj van nem,hogy fel kéne tűnjön nekem is? Miből kéne rá gondoljak???
Nagyon sok szót kever még azért kérdeztem csak. Meg betűket. De lehet egyszerűen az van,hogy tanul az anyjától aki gyorsan beszél és ő is gyorsan akar beszélni.
2008. aug. 10. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!