Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki leszek rugva a bebiszitteri...

Ki leszek rugva a bebiszitteri allasombol, nagyon el vagyok keseredve, nem lehetne ezt megoldani valahogy?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap az anyukanak eleve rossz napja volt, a gyerekek halalra dicsertek az ebedet, amit foztem, aztan megkaptam, hogy velem a legjobb jatdzani, vegul az egyik gyerek az anyuka fule hallatara azt mondta nekem, hogy "barcsak Te lennel az anyukam!". Raadasul reggel mindket gyerek rohan hozzam az ajtoba, olelnek, puszilnak. Nem akartam tulszarnyalni az anyukat, szimplan turelmesebb vagyok veluk. Az anyuka hazakuldott, ez volt tegnap, most keresett nemreg es mondta, hogy beszelnunk kell, mert elege van belolem. :( :( mit fog vajon mondani? En mit mondjak neki? Sose volt ilyen helyzetben.
2017. jan. 17. 19:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%

#20-sal egyet értek

lépj le, amíg nagyjából békében megy, mert ha valóban depressziós, az lesz a következő, hogy nem elég a gyerekei, még a férjére is "úgy" nézel.

Amúgy ha rön, hogy kellesz a gyerekek mellé, úgyis 1-2 napon belül visszahív.

2017. jan. 18. 09:14
 22/23 A kérdező kommentje:
Vegul magamtol jottem el, mert olyan stilusban esett nekem es anyamat is szidta. Ha lesz utodom, elore sajnalom, ahogy a gyerekeket is, mert 0 kapcdolatuk van az anyukkal, de az anyuk elvarja a gyerekektol, hogy imadjak.
2017. jan. 19. 15:56
 23/23 anonim ***** válasza:
66%
Szegeny gyerekek :( az anyjuk hulyesege miatt szivnak.. legalabb teged nagyon szerettek, de o elintezte, hogy te is elmenj.. onzo egy noszemely.
2017. jan. 20. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!