Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki leszek rugva a bebiszitteri...

Ki leszek rugva a bebiszitteri allasombol, nagyon el vagyok keseredve, nem lehetne ezt megoldani valahogy?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap az anyukanak eleve rossz napja volt, a gyerekek halalra dicsertek az ebedet, amit foztem, aztan megkaptam, hogy velem a legjobb jatdzani, vegul az egyik gyerek az anyuka fule hallatara azt mondta nekem, hogy "barcsak Te lennel az anyukam!". Raadasul reggel mindket gyerek rohan hozzam az ajtoba, olelnek, puszilnak. Nem akartam tulszarnyalni az anyukat, szimplan turelmesebb vagyok veluk. Az anyuka hazakuldott, ez volt tegnap, most keresett nemreg es mondta, hogy beszelnunk kell, mert elege van belolem. :( :( mit fog vajon mondani? En mit mondjak neki? Sose volt ilyen helyzetben.
2017. jan. 17. 19:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez igaz, es ki akar rugni, fogadd el. A feltekenysege jot nem szulne...
2017. jan. 17. 19:08
 2/23 A kérdező kommentje:
"Ha ez igaz"...basszus, miert ne lenne igaz. Halara idegeskedem magamat, hogy elveszitem az allasomat!!
2017. jan. 17. 19:11
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Elege van beloled, de maradnal?
2017. jan. 17. 19:17
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
Ez eléggé rosszul eshetett az anyukának.. próbálj vele beszélni valahogy.. sokat vagy a gyerekekkel?
2017. jan. 17. 19:26
 5/23 A kérdező kommentje:

2! Igen maradnék, mivel nincs más munkalehetőségem esti iskola mellett, és jól fizet.

3! Igen, mondhatni egész nap velük vagyok.

2017. jan. 17. 19:28
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon nem irigyellek :-( Én is bébiszitterkedtem, de nálunk pont az ellenkezője volt, a család örült hogy ennyire jól kijövök a kicsikkel. Próbáld meg vele higgadtan megbeszélni,elmondani hogy mit érzel, de ha nem vezet eredményre akkor hagyd ott. Hidd el, ő fog többet veszíteni, mert egy jó bébiszitter után a gyerekek nem fognak könnyen elfogadni mást.
2017. jan. 17. 19:28
 7/23 A kérdező kommentje:
Mikor elküldött, nagyvonalakban elmondta, hogy elege van abból, hogy kisajátítom a gyerekei, amit egyenesen kikérek magamnak. Illetve, hogy nem azért hívott, hogy átvegyem a szerepét, ami megint nonszensz, mert ő bízott meg olyan feladatokkal, amiket normális esetben az anyuka csinál: leckeírás, pelenkázás, főzés, játszótér, stb.
2017. jan. 17. 19:32
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem ertem az anyukat. Akkor miert kert meg ezekre? Te fozz ebedet, te cserelj pelenkat, te csinald a dolgok nagy reszet stb, de a gyerekeinek hozza kell a legkozelebb allnia?
2017. jan. 17. 19:43
 9/23 A kérdező kommentje:
De akkor valaki aki anyuka esetleg nem lát bele a fejébe? :( Mit mondjak neki, ha találkozunk? Nagyon félek mi lesz.
2017. jan. 17. 20:06
 10/23 anonim ***** válasza:
80%

Munkavállalói oldalról ilyenkor kell egy nagy adag diplomáciát beletolni, ha maradni szeretnél.

Hiába van igazad, ő a főnököd. Kicsit olyan, mint a vendéglátásban a "mindig a vendégnek van igaza".

A legközelebbi beszélgetésen előzd meg azzal, hogy elkezdesz mesélni arról, hogy a gyerekek hiányolták, jókat mondtak róla, stb. Hazudhatsz is, ne konkrétumokat mondj, a lényeg most az, hogy az önbizalmát megtámogasd.

A "bárcsak te lennél az anyukám" mondatra kreálj egy sztorit, hogy gyerekkorodban te vagy testvéred is mondott ilyet a bolti eladónak, mert kapott ajándékba egy kakós csigát és még nem tudta megfelelő árnyaltsággal kifejezni az örömét.

Tehát azt emeld ki, hogy az ilyen dolgok gyerekektől nem szó szerint értendőek.

Amikor gyerek voltam, apukám sokat dolgozott, így nagy szám volt, ha ráért, ráadásul neki is kikapcsolódás volt velem játszani munka után. Egyszer nagyon belemerültünk a játékba, talán 2-3 éves lehettem, amikor anyukám is bejött és csatlakozni akart. Ránéztem és közöltem, hogy "menj ki, nem kellesz!" majd hátat fordítottam.

Mesélte, hogy kiment, aztán elbőgte magát az ajtó előtt.

Nem szerettem kevésbé, egyszerűen csak akkor és ott élveztem a játékot és abban az öt percben ő épp nem volt fontos.

Amikor pár hét múlva néhány napra elutazott munka miatt, hiába maradt otthon apám, egész nap a bejárati ajtó előtt sírtam anyám után. Pedig apám a lelkét is kitette, hogy szórakoztasson, ellásson.

2017. jan. 17. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!