Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki leszek rugva a bebiszitteri...

Ki leszek rugva a bebiszitteri allasombol, nagyon el vagyok keseredve, nem lehetne ezt megoldani valahogy?

Figyelt kérdés
Szoval tegnap az anyukanak eleve rossz napja volt, a gyerekek halalra dicsertek az ebedet, amit foztem, aztan megkaptam, hogy velem a legjobb jatdzani, vegul az egyik gyerek az anyuka fule hallatara azt mondta nekem, hogy "barcsak Te lennel az anyukam!". Raadasul reggel mindket gyerek rohan hozzam az ajtoba, olelnek, puszilnak. Nem akartam tulszarnyalni az anyukat, szimplan turelmesebb vagyok veluk. Az anyuka hazakuldott, ez volt tegnap, most keresett nemreg es mondta, hogy beszelnunk kell, mert elege van belolem. :( :( mit fog vajon mondani? En mit mondjak neki? Sose volt ilyen helyzetben.
2017. jan. 17. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%

Ja és időnként mondd el neki, hogy te el se tudod képzelni, hogy munka mellett milyen nehéz lehet gyereket nevelni, te hogyan fogod majd megoldani a sajátjaiddal.

Gondolom eléggé leterhelt lehet az anyuka munka terén, így estére már kimerült és türelmetlenebb. Akár így van, akár nem, fejezd ki az elismerésed felé, mint anya felé, mert egyértelműen itt csorbult az énképe.

2017. jan. 17. 20:11
 12/23 A kérdező kommentje:
Rendben, ezek jó ötletek, köszönöm! Elmondom ezeket Neki. Amúgy nem dolgozik.
2017. jan. 17. 20:14
 13/23 anonim ***** válasza:
11%

Persze, mert van olyan nő, aki eltűrne egy másikat a házában, ha azt hallaná, hogy a gyerekei ilyet mondanak neki. Ne kamuzzatok már.

Nem tetszik neki, hogy így hozzád nőttek a gyerekek, ez van. Neki a családjáról, az életéről, a boldogságáról van szó, neked meg csak egy munkáról. Nehogy már vele akarj kicseszni, csak mert neked ez a meló volt kényelmes... tudod, fontossági sorrend... neki egy családja van, te meg akárhol, akármilyen munkát találhatsz. Ne legyél már önző. Ha nem kedvel, akkor nem, nincs mit mondani, nincs mit megoldani. Amúgy sem lehetnél örökre a gyerekekkel, előbb-utóbb mindenképp el kellett volna szakadnod tőlük, és ha ennyire kötődnek hozzád, akkor az szinte lehetetlen. Hagyd békén őket, mielőbb nagyobb bajt csinálsz.

2017. jan. 17. 20:19
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
#13 de mi a garancia rá, hogy miután felvesz egy másik babysittert az nem fog olyan közel nőni a gyerekek szívéhez? A kérdező jogosan van kiakadva, hiszen csak azt csinálta, amit a munkáltatója előírt neki. Ha egy főállású anyuka nem képest ebédet főzni a gyerekeinek, kicserélni a pelenkájukat, leckét írni velük vagy elvinni őket játszótérre, akkor mégis mit vár? Őt majd azért fogják szeretni a gyerekei, mert az anyukájuk? Akkor ki is kell vennie a részét, és nem egy babysitterre bízni mindezt.
2017. jan. 17. 20:45
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Még az anyuka csodálkozik, hogy ilyet mondott a gyerek? Te vagy velük egész nap, te játszol velük főzöl rájuk. Ő mégis mit csinál egész nap ha nem dolgzik? Mi.ek az ilyennek gyerek?
2017. jan. 17. 21:07
 16/23 A kérdező kommentje:

13! Már ne haragudj, de alpári és sötét vagy mint a föld, ráadásul a szövegértés se megy.

Ki állított azt, hogy az anyukának el kell tűrnie azt, hogy jobban szeret engem a gyerek? Azon kívül miből gondolod, hogy jobban szeret engem? Mégiscsak az anyjáról van szó.

Nyilván hozzám nőtt a gyerek, mivel többet vagyok vele mint az anyja, illetve minőségi időt is töltök velük. Igen a családja, igen fontossági sorrend. Akkor miért a telefonját nyomogatja az ágyban fekve, miközben én tanítom meg a gyerekét összeadni/kivonni?

Én önző??? Normális vagy? Én csinálok bajt? Ráadásul még többet? Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek, hogy egy (feltételezem) felnőtt ember ennyire szűklátókörű és buta, mint Te.

2017. jan. 17. 22:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak! Nem ment vissza dolgozni a kisebbik gyerek születése után, és mivel az apuka jól keres, megegyeztek abban, hogy Ő háztartásbeli lesz, az apuka meg a pénzkereső. Aztán kiderült, hogy depressziós, és igazából fekszik egész nap.
2017. jan. 17. 22:05
 18/23 anonim ***** válasza:
15%
Kamu...
2017. jan. 18. 07:16
 19/23 A kérdező kommentje:
Na masik gyogyegerk. Megis mi a rak lehetne kamu benne?
2017. jan. 18. 07:18
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Ki fog rugni. A kovetkezo gyanuja tudod mi lesz? Hogy joban vagy a ferjevel.
2017. jan. 18. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!