Ki leszek rugva a bebiszitteri allasombol, nagyon el vagyok keseredve, nem lehetne ezt megoldani valahogy?
Ja és időnként mondd el neki, hogy te el se tudod képzelni, hogy munka mellett milyen nehéz lehet gyereket nevelni, te hogyan fogod majd megoldani a sajátjaiddal.
Gondolom eléggé leterhelt lehet az anyuka munka terén, így estére már kimerült és türelmetlenebb. Akár így van, akár nem, fejezd ki az elismerésed felé, mint anya felé, mert egyértelműen itt csorbult az énképe.
Persze, mert van olyan nő, aki eltűrne egy másikat a házában, ha azt hallaná, hogy a gyerekei ilyet mondanak neki. Ne kamuzzatok már.
Nem tetszik neki, hogy így hozzád nőttek a gyerekek, ez van. Neki a családjáról, az életéről, a boldogságáról van szó, neked meg csak egy munkáról. Nehogy már vele akarj kicseszni, csak mert neked ez a meló volt kényelmes... tudod, fontossági sorrend... neki egy családja van, te meg akárhol, akármilyen munkát találhatsz. Ne legyél már önző. Ha nem kedvel, akkor nem, nincs mit mondani, nincs mit megoldani. Amúgy sem lehetnél örökre a gyerekekkel, előbb-utóbb mindenképp el kellett volna szakadnod tőlük, és ha ennyire kötődnek hozzád, akkor az szinte lehetetlen. Hagyd békén őket, mielőbb nagyobb bajt csinálsz.
13! Már ne haragudj, de alpári és sötét vagy mint a föld, ráadásul a szövegértés se megy.
Ki állított azt, hogy az anyukának el kell tűrnie azt, hogy jobban szeret engem a gyerek? Azon kívül miből gondolod, hogy jobban szeret engem? Mégiscsak az anyjáról van szó.
Nyilván hozzám nőtt a gyerek, mivel többet vagyok vele mint az anyja, illetve minőségi időt is töltök velük. Igen a családja, igen fontossági sorrend. Akkor miért a telefonját nyomogatja az ágyban fekve, miközben én tanítom meg a gyerekét összeadni/kivonni?
Én önző??? Normális vagy? Én csinálok bajt? Ráadásul még többet? Nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek, hogy egy (feltételezem) felnőtt ember ennyire szűklátókörű és buta, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!