Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez? Mással is volt így?

Normális ez? Mással is volt így?

Figyelt kérdés
9 hete szültem. Utána 5 hétig tartott a tisztulás. 6 hetes kontrollon minden ok volt. Irattam fel gyógyszer Azaliat kaptam amit el is kezdtem szedni. Két hete elkezdtem vérezgetni. Eleinte 1-2 csepp volt 1-2 napig aztán erősödött. Nem túl vészes a mennyiség napi 3-4 betét kell, de semmi jelét nem mutatja, hogy el akarna múlni. Holnap aakrok időpontot kérni az orvoshoz. Addig valaki meg tudna nyugtatni, hogy semmi gond? :) Azért furcsa nekem, mert előző szülésem után, miután letelt az 5 hét 9 hónapig nem jött meg. Akkor cerazettet (asszem ez a neve) kaptam. Köszi a válaszokat!
2010. máj. 5. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj mindenképpen dokihoz. De én is Azaliat szedtem (szedek) és a hathetes konroll után én is vérezgetni kezdtem (pedig azt mondta a doki, hogy még sokáig nem fog megjönni). Eleinte erősebb volt, mensi-szerű, pár hét után újra, enyhébb, egy hónappal később már csak egy két napig tartott, és kábé 5 hónapos lehetett a gyerek, mikor teljesen elmúlt minden vérezgetés, azóta se jött meg. (Még szoptatok és Azaliázok.)
2010. máj. 6. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Én az Azaliatól hetente véreztem egy hétig. Mintha normálisan mgejött volna.

Én nem szedtem tovább, nem is szedek bogyót.

Még szoptatok, és rendesen, mint szülés előtt, megjön, teljesen helyreállt.

2010. máj. 6. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért remélem kapok még párat. :) Azóta kértem időpontot orvoshoz, de csak 18-ra kaptam. Én nem szeretnék addig várni ha nem múlik a vérzés.
2010. máj. 7. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezért álltam le az Azaliáról.

Amíg szoptattam, mi maradtunk az óvszernél, mert nálam szinte teljesen állandósult a vérezgetés, és iszonyúan idegesített.

Összesen egy hónapig szedtem, aztán már nem.

Az orvosom is azt javasolta, hogy akkor ne szedjem tovább, bár magyarázatot a jelenségre nem kaptam.

2010. máj. 7. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Most kicsit megnyugadtam, hogy lehet nincs gond. :)
2010. máj. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!