Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnál is előfordult, hogy...

Másnál is előfordult, hogy hirtelen elkapta a gyerekvállalás utáni vágy?

Figyelt kérdés
Valami erős érzésnek,késztetésnek tudnám jellemezni a dolgot,amit baromi nehéz elnyomni,s azt is ideig-óráig..Másfél éve hagytam abba a fogamzásgátlót,s kb egy éve,mintha valaki bepöccintett volna valami gombot..
2017. jan. 15. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze,minden hónap 11 napjától a 16.-ik,aztán elmúlik.
2017. jan. 16. 05:34
 2/3 anonim ***** válasza:

14 éves korom óta vágyok rá hogy egyszer nagy családom legyen. Úgy tűnik álom is marad.

Pároddal kellene ezt megbeszélned.

2017. jan. 16. 06:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne,hogy lehet-e attól,hogy fogi után elkezdtek dolgozni a hormonok,s azért jött ez elő..Amíg szedtem a fogit,sosem volt ilyesmi,kiegyensúlyozottabb is voltam,mostanában meg előjött ez az érzés,illetve hangulatingadozásaim is vannak..Nem ilyen típusnak ismertem meg magam az évek során,s nem is bírom hova tenni,hogy ilyen hirtelen jött elő ez a dolog..
2017. jan. 16. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!