Akiknek "túl korán", vagy véletlenül csúszott be a baba, azok hogy bírkóztak meg a gondolattal/helyzettel? Megbántátok a döntést, amit utána hoztatok?
19 évesen lettem terhes, 3 éves kapcsolatban, megtartottuk, Augusztusra várjuk a kisfiunk :) Nem bántam meg, mindenki örül, és bár még itthon lakunk anyuval, kb 2 év múlva elköltözünk, amikor már dolgozni fogok én is, nem csak a párom.
20N (27hkm)
Köszönöm az eddigi válaszokat, gratulálok a babákhoz, és sok boldogságot, egészséget Nektek! :)
Annyit még kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy akik fiatalon lettek terhesek, azoknak a szülei hogy fogadták a hírt?
En is 19 evesen estem teherbe, jogi egyetem mellett. Az elso evem vizsgai elott tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nalam nem jott szoba az abortusz. A paromnak jol fizeto munkaja van, o sem akart abortuszt egy percig sem, de ha en ugy dontottem volna, hogy el szeretnem vetetni, akkor tamogatott volna. Mar lassan 4 honapos a babank, akit mindennel jobban szeretunk. En halasztom az egyetemet szeptemberig, aztan probalkozom levelezon. Ha nem sikerul hat igy jartam, a baba rovasara nem mehet a tanulas. Azt persze hozzateszem, hogy kulfoldon elek, es mar vegeztem egy foiskolai kurzust biznisz, admin es konyvelo szakon hibatlan vizsgakkak es beadandokkal, ugyhogy ha nem is jon ossze az egyetem, legalabb mar van egy vegzettsegem, amivel elhelyezkedhetek.
A szuleim es a parom szulei is nagyon szeretik a babat :)
Utolsó: sejtettem :D
Köszönöm a válaszokat, és gratulálok mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!