Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek "túl korán", vagy...

Akiknek "túl korán", vagy véletlenül csúszott be a baba, azok hogy bírkóztak meg a gondolattal/helyzettel? Megbántátok a döntést, amit utána hoztatok?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk nagyon fiatalon (20 éves kor alatt), vagy akár tartósabb kapcsolatban, de nem tervezve jött a baba, azok hogy fogadták a helyzetet, mit csináltak? (megtartották/elvetették/örökbe adták, stb)

2016. máj. 20. 15:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
Hamar jött a baba a kapcsolatunk időtartamához mérten, meglepibabaként. Más kérdés, hogy a tartalmasságát a kapcsolatnak mi éreztük.Úgy gondoltuk, értelmileg és érzelmileg is készek vagyunk egy babára így már h mindketten 30 évesek voltunk. Felmondtuk az albit, összeraktuk amink volt, vettünk egy lakást és boldogok vagyunk a kicsikénkkel :)
2016. máj. 20. 15:32
 2/27 anonim ***** válasza:
66%

19 évesen lettem terhes, 3 éves kapcsolatban, megtartottuk, Augusztusra várjuk a kisfiunk :) Nem bántam meg, mindenki örül, és bár még itthon lakunk anyuval, kb 2 év múlva elköltözünk, amikor már dolgozni fogok én is, nem csak a párom.

20N (27hkm)

2016. máj. 20. 15:33
 3/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, gratulálok a babákhoz, és sok boldogságot, egészséget Nektek! :)

Annyit még kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy akik fiatalon lettek terhesek, azoknak a szülei hogy fogadták a hírt?

2016. máj. 20. 15:45
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi közel 5 éve együtt voltunk(3 év együttélés), és a húszas éveink közepén jártunk, mikor megszületett a gyermekünk. Bár nem voltunk túl fiatalok, mégis kicsit hamar lettünk szülők. Egy percig sem volt kérdés, hogy megtartsuk-e, a párom jó apa lett, és én is imádom a kicsit. De a kapcsolatunknak rotty lett.
2016. máj. 20. 15:48
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

En is 19 evesen estem teherbe, jogi egyetem mellett. Az elso evem vizsgai elott tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nalam nem jott szoba az abortusz. A paromnak jol fizeto munkaja van, o sem akart abortuszt egy percig sem, de ha en ugy dontottem volna, hogy el szeretnem vetetni, akkor tamogatott volna. Mar lassan 4 honapos a babank, akit mindennel jobban szeretunk. En halasztom az egyetemet szeptemberig, aztan probalkozom levelezon. Ha nem sikerul hat igy jartam, a baba rovasara nem mehet a tanulas. Azt persze hozzateszem, hogy kulfoldon elek, es mar vegeztem egy foiskolai kurzust biznisz, admin es konyvelo szakon hibatlan vizsgakkak es beadandokkal, ugyhogy ha nem is jon ossze az egyetem, legalabb mar van egy vegzettsegem, amivel elhelyezkedhetek.

A szuleim es a parom szulei is nagyon szeretik a babat :)

2016. máj. 20. 16:24
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
26 és 9 évesek voltunk, fél éve voltunk együtt, amikor kiderült, hogy babát várok. Gyakorlatilag az első pillanattól tudtuk, hogy megtaláltuk az igazit, szinte a legelejétől együtt éltünk. Most egy éves a kisfiunk, egy hónapja összeházasodtunk s nagyon boldogok vagyunk. :)
2016. máj. 20. 17:11
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Mi 23 evesek voltunk,mikor teherbe estem...éppen tul voltunk egy jo nagy válságon...nálunk sem volt kérdés,hogy megtartsuk-e...azóta is ugy erezzuk ez a legjobb,ami tortenhetett velunk..már a harmadikat varjuk,szóval belejottunk:):)
2016. máj. 20. 17:46
 8/27 anonim ***** válasza:
97%
20 éves vagyok, párom pedig 25, lassan 4 éve vagyunk együtt és kb bármelyik pillanatban várjuk a bébit. :) Először megrémültünk, de megtartottuk és alig várjuk,hogy végre megszülessen.:) Nagyszülők párom részéről mellettünk állnak, nekem már csak édesanyám él,de vele már jó ideje nem tartom a kapcsolatot.. talán majd alakul az is.:) Lényeg az annyi, hogy nagyon nem bántuk meg a bébit. :)
2016. máj. 20. 19:19
 9/27 anonim ***** válasza:
96%
Természetesen nem 9, hanem 29 évesek voltunk :D
2016. máj. 20. 19:45
 10/27 A kérdező kommentje:

Utolsó: sejtettem :D

Köszönöm a válaszokat, és gratulálok mindenkinek! :)

2016. máj. 20. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!