Egy ELMÉLETI kérdés?

Figyelt kérdés

Tényleg csak kíváncsiság, légyszi ne bántsatok, meg ne legyen veszekedés, nem vagyok semmilyen tekintetben érintett, csak a napokban eszembe jutott, és érdekelne, hogy ilyenkor mi történik.

Tehát:

Adott egy pár vagy alkalmi kapcsolat, vagy 1 éjszakás kaland vagy bármi.

A nő azt mondja, hogy terméketlen, vagy hogy fogamzásgátlót szed, stb.

A férfi ebben a tudatban, belemegy a dologba minden védekezés nélkül.

Eltelik jó pár hónap, majd az anyuka felkeresi az "apukát", hogy fizessen.

Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben az apuka jelöltet erőszakkal is DNS vizsgálatra lehet kényszeríteni.

Na most ilyenkor hogy lehet azt bebizonyítani, hogy a férfi lépett le és mindent tagad, vagy a fenti helyzet állt elő?

Van erre jogilag valami?

Vagy ilyenkor a pasi bebukta?

2017. jan. 2. 21:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%
Mi az, ami nem igazságos? A gyereknek két szülője van, mindkettő felelős érte. Ebben mi az igazságtalan?
2017. jan. 2. 23:27
 22/34 anonim ***** válasza:
25%
Nekem van olyan ismerősöm aki így járt. Lelépett Írországba + valamit nem írt alá, vagy már fogalmam sincs mit csinált a papírokkal és egyszerűen képtelen rajta behajtani a nő rajta a gyerektartást, akármit csinál. Szóval ő megúszta.
2017. jan. 3. 00:00
 23/34 anonim ***** válasza:
58%

"Nem olvastam a kommenteket, csak eszembe jutott, hogy allitolag valami hires/gazdag pasival elofordult, hogy felajanlotta neki egy holgy az oralis szolgalatait, majd a DNS mintat a szajaban tartogatva rohant mesterseges megtermekenyitesre, hogy a hiresgazdag apukatol jo kis tartasdijat zsebeljen be. Hat nem tudom, hogy igaz-e, de szegyen, milyen nok vannak sajnos. (En is no vagyok, nem nogyulolo ferfi XD )"

Boris Becker volt

2017. jan. 3. 00:14
 24/34 anonim ***** válasza:
24%
Koszi :)
2017. jan. 3. 00:22
 25/34 anonim ***** válasza:
52%

# 23

Bocs, zöld kéz helyett pirosat nyomtam. :/

2017. jan. 3. 01:14
 26/34 anonim ***** válasza:
81%

Mármint én is kíváncsi voltam ki az a híresség...

Amúgy én férfiként elképedek, hogy mennyire félvállról veszik az emberek a védekezést.

Értelmes, művelt ismerőseim is kb. úgy vélekednek, hogy ők bizony nem kaphatnak el semmit. Van köztük gyerekdoki is. Szép, mi?

2017. jan. 3. 01:17
 27/34 anonim ***** válasza:
27%
A fordítottja viszont megtörtént, nálunk. Kicsi faluban. Pasasról kiderült, hogy születésétől fogva nemzőképtelen. Még azon a napon héten intézkedett, hogy a gyerek ne viselhesse a nevét, és a nő azóta is fizeti kamatokkal a 20 év alatt kifizetett gyerektartást.
2017. jan. 3. 05:40
 28/34 anonim ***** válasza:
87%

"Hat nem tudom, hogy igaz-e, de szegyen, milyen nok vannak sajnos. "

Becker házas volt, kifelé játszotta a példás férjet és családapát, valójában pedig minden szembejövő, csinos nőt megkefélt, akit csak lehetett. Nem épp dicséretes, amit Anna Ermakova csinált vele (mellesleg a csajnak nagy szerencséje volt, egy ilyen manővernek alacsony a sikerrátája), de Becker abszolút megérdemelte, nem tudom sajnálni érte.

2017. jan. 3. 09:55
 29/34 anonim ***** válasza:
29%
És hogy tud egy ember azzal a tudattal élni,hogy az anyja lesz..pott egy hírességet,azért,hogy a szájában "őrizze" a spermáját és ő így született.Az anya végiggondolta,hogy ezzel a saját gyerekének együtt kell élnie?
2017. jan. 3. 10:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, uttsó, mindenesetre nem egy putriban éhezve és fagyoskodva kellett feldolgoznia a problémát.:-)
2017. jan. 3. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!