Egy ELMÉLETI kérdés?

Figyelt kérdés

Tényleg csak kíváncsiság, légyszi ne bántsatok, meg ne legyen veszekedés, nem vagyok semmilyen tekintetben érintett, csak a napokban eszembe jutott, és érdekelne, hogy ilyenkor mi történik.

Tehát:

Adott egy pár vagy alkalmi kapcsolat, vagy 1 éjszakás kaland vagy bármi.

A nő azt mondja, hogy terméketlen, vagy hogy fogamzásgátlót szed, stb.

A férfi ebben a tudatban, belemegy a dologba minden védekezés nélkül.

Eltelik jó pár hónap, majd az anyuka felkeresi az "apukát", hogy fizessen.

Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben az apuka jelöltet erőszakkal is DNS vizsgálatra lehet kényszeríteni.

Na most ilyenkor hogy lehet azt bebizonyítani, hogy a férfi lépett le és mindent tagad, vagy a fenti helyzet állt elő?

Van erre jogilag valami?

Vagy ilyenkor a pasi bebukta?

2017. jan. 2. 21:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
34%

Érdekes kérdés. Ismerősöd volt ilyen helyzetben?

Igen keményen beszopta a srác. Ilyenkor főleg ha egyéjszakás a dolog, sosem lehet megbízni a partnerben igazán. A gumit mindig használni kell, én se szeretem, de mi van ha az ártatlan lányka HIV fertőzött,és ugye ha egyéjszakásról beszélünk akkor bármi lehet és a lány nem is olyan ártatlan mint gondolnánk. Ki tudja ki volt a srác előtt? Egyébként ha mákja van akkor még pár csókával összefeküdt a nő akiknek ugyanezzel a szöveggel jött.

Nyilván így akar bevételhez jutni a csaj, de elég önpusztító módja ez a pénzkeresésnek, ment volna inkább prostinak.

2017. jan. 2. 22:43
 12/34 anonim ***** válasza:
35%
Fazont azért a HIV, Hepa b teszten is érheti meglepetés...
2017. jan. 2. 22:44
 13/34 anonim ***** válasza:
23%
A DNS teszten kkívül egy HIV tesztre is elmennék Utána ha minden rendben nevet változtatnék és lelépnék Balira XD Már ha van pénzem az útra és nem vagyok csóró. Lehet hgoy a lányka fogja a legjobban benézni ha a faszinak még kajára sincs pénze, akkor követelőzhet öregkoráig akkor se kap egy árva garast se.
2017. jan. 2. 22:46
 14/34 anonim válasza:
27%

10-es!

Ezt nem tudtam, hogy csak akkor lehet, ha van más "jelentkező"! Ez így jó durva...:(

9-es voltam.

2017. jan. 2. 22:47
 15/34 anonim ***** válasza:
26%
Na látom a HIV tesztes cuccal 2 perccel megelőztek XD mindegy, most röhögünk rajta, de megtörténhet bármelyikünkkel. Amilyen kutya módjára váltogatják sokan a partnereiket ki tudja kibe futunk bele.
2017. jan. 2. 22:48
 16/34 anonim ***** válasza:
81%
én nem gondolom hogy durva :) ha egy pasi nem akar gyereket akkor igenis húzzon gumit és ne akarjon megbízni egy lányban akit nem is ismer... a gyermek nem tehet arról hogy megfogant-megszületett... ez 2 ember "felelőtlensége" így viselje is mind a két fél ezt a felelősséget.. :)
2017. jan. 2. 22:50
 17/34 anonim ***** válasza:
83%

aki nem akar gyereket meg std-t az gumit húz, enni

ha védekezés nélkül szexel, akkor meg fizeti a gyerektartást

"Valahol azt olvastam, hogy ilyen esetben az apuka jelöltet erőszakkal is DNS vizsgálatra lehet kényszeríteni. " bíróság kötelezi rá, nem erőszakkal

2017. jan. 2. 22:58
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, mi olyan megdöbbentő azon, hogy a nemi aktusból gyerek születhet?

És miért is kell sajnálni a férfiakat azért, mert gumi nélküli keféléstől apák lehetnek?!

Aki nem akar gyereket, használjon óvszert. Akkor is, ha a csaj az anyja életére is megesküszik, hogy meddő/tabit szed - ez volt az első, amit a saját fiaimnak a lelkére kötöttem, amikor tinikorba kerültek. Aki a kényelme miatt ezt mellőzi, viselje a következményeket - a gyerek nem egy vaterán vett használt telefon, hogy ha nem kell, akkor elállok a vásárlástól, nem is értem, hogy jut bárkinek eszébe, hogy ilyesmi lehetséges. Azt az értetlenkedést sem tudom hova tenni, hogy "az apuka jelöltet erőszakkal is DNS vizsgálatra lehet kényszeríteni. " Miért, inkább fogják rá bárki random pasira, hogy ő a felelős a gyerekért, neki kell eltartani?

2017. jan. 2. 23:08
 19/34 anonim ***** válasza:
39%
Nem olvastam a kommenteket, csak eszembe jutott, hogy allitolag valami hires/gazdag pasival elofordult, hogy felajanlotta neki egy holgy az oralis szolgalatait, majd a DNS mintat a szajaban tartogatva rohant mesterseges megtermekenyitesre, hogy a hiresgazdag apukatol jo kis tartasdijat zsebeljen be. Hat nem tudom, hogy igaz-e, de szegyen, milyen nok vannak sajnos. (En is no vagyok, nem nogyulolo ferfi XD )
2017. jan. 2. 23:17
 20/34 A kérdező kommentje:

"Érdekes kérdés. Ismerősöd volt ilyen helyzetben?"

Tudom, hogy hihetetlen, de nem.

Pár hónappal ezelőtt láttam a youtube-on valami filmet, (vagyis nem láttam végig, mert egy idő után nem töltötte be). aztán a TV-ben pont néztem a Válótársakat (amiből nem sok részt láttam, így BOCSÁNAT ha valamit félre értettem, és ott van, hogy az egyik pasi apasági nyilatkozatot tett, hogy ő az apa)

Meg amit írtam, hogy itt sokszor olvasom, hogy apuka, meg gyerektartás, stb.

És gondoltam megkérdem, hogy ilyenkor mi lenne a megoldás?

Mert szerintem ha a pasik részéről nézzük a dolgokat, akkor nagyon nem igazságos, hisz egy férfi élhet egy nővel hónapokig, amikor már nem kell annyira a gumi, (a nő fogamzásgátlót szed) és bármikor mondhatja a nő, hogy ő szedi a gyógyszert.

Bocsi, ha ez úgy tűnik, mint egy paranoia, vagy nem is tudom, de mint a címben írtam, ez csak elmélet, viszont én úgy gondolom, hogy elég nagy valószínűsége lehet.

Tehát most ne a férfiakat bántsuk, hogy milyen hülyék ha....

2017. jan. 2. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!