Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szöveggel jelentsem be...

Milyen szöveggel jelentsem be a terhességet facebookon?

Figyelt kérdés
Valami ötletes szöveg kellene, a család már tudja de a barátaimmal és az ismerőseimmel is szeretném közölni de nincs ötletem hogyan... :)

2016. dec. 28. 04:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, lehet hogy valami ufó vagyok, de nekem rengeteg olyan ismerősöm van (régi osztálytársak, tanárok, egyetemi csoporttársak, volt kollégák) akikkel úgymond nem tartom a kapcsolatot, nem hívnánk fel egymást hogy terhes vagyok, férjhez mentem, stb. de igenis érdekel és örülök ha látom hogy valami fontos esemény történik az életében. Nem csak az a pár közeli barátom érdekel akivel nyilván telefonon vagy személyesen közlök egy ilyen hírt. Az a baj hogy ahogy ezek a válaszok is tükrözik az emberek többsége érdektelen a többiek iránt, ez a ti szegénységi bizonyítványotok. Az meg hogy facebook, hát Istenem, ebben a korban élünk. Éppen galambpostával is értesítheti az ismerőseit, igazatok van, de a ruhádat sem a patakban mosod, miért baj ha valaki a mai technikát kihasználva tartja a kapcsolatot a távolabbi ismerőseivel?
2016. dec. 29. 11:52
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem muszáj ideírni ha nem tetszik. Nem azt kérdeztem hogy facebokozzak e (a 21.szàzadban, mint egy átlagos ember...) és nem is azt hogy érdekli e az ÉN ismerőseimet a hír, hanem hogy HOGYAN irjam ki ;)
2016. dec. 29. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!