Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szöveggel jelentsem be...

Milyen szöveggel jelentsem be a terhességet facebookon?

Figyelt kérdés
Valami ötletes szöveg kellene, a család már tudja de a barátaimmal és az ismerőseimmel is szeretném közölni de nincs ötletem hogyan... :)

2016. dec. 28. 04:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Csak a kismama hiszi azt, hogy mindenkit érdekel az ő terhessége. Mondd el a barátoknak személyesen, telefonon.. a többieket hidd el, rohadtul hidegen hagyja.
2016. dec. 28. 10:15
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Én mindig örömmel látom a facebookon, ha egy távoli ismerősöm babát vár, mindegy, hogy hogy jelenti be. Egy fotó rólad jó és egy frappáns vicces szöveg mellé.Mert az nem olyan nyálas, direkt, de mégis tudatod.
2016. dec. 28. 10:48
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Én komolyan nem értem az embereket. Akadjatok már le a témáról, ha a kérdező be szeretné jelenteni a facebook-on, akkor jelentse, szívd joga, nem az volt a kérdés hogy bejelentse-e, hanem hogy hogyan. Van olyan ismerősöm, aki az összes vizsgálat után felteszi az UH képet, mindenkinek a saját döntése mennyit ad ki magáról és kiknek. Én zárkózottabb vagyok, ez meg az én döntésem, én pl.az első fiamról is akkor tettem ki egy fotót amikor már kint volt, most 26 hetes vagyok, most is ezt tervezem. De ezt mindenki döntse el maga.

Kérdező! Szerintem magadról egy csinos pocakos kép, vagy ha sejtetni akarod csak akkor kiscipő, "csomagot" szállító gólya, ilyesmi. De ha te UH képet szeretnél, akkor tegyél azt. A szöveget én nem cifráznám túl.Életeseményként is megadhatod hogy babát vársz, ilyet is sokat láttam mostanában.

2016. dec. 28. 11:56
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, utolsó a szivemből szóltál ;)

Sajnálom hogy én fiatal anyuka vagyok és már a facebookon "élem az életem". Akinek nem tetszik ne válaszoljon a kèrdésemre. ;)

Többieknek köszönöm.

2016. dec. 28. 12:27
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Semmilyennel.

Miert tartozik az ismeroseidre? A barataidnak meg ott a telefon.

2016. dec. 28. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem 3 éve mindig van olyan ismerősöm aki babát vár, egyáltalán nem unom, örülök nekik és igenis szeretem amikor képeket tesznek fel a cseperedő porontyról. Akire nem vagyok kíváncsi, nem érdekel a sorsa azt egész egyszerűen nem jelölöm ismerősnek. Ennyi!
2016. dec. 28. 13:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Szivemből szóltál!
2016. dec. 28. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Mikor feltettem a pocakos képemet kb 350 ismerősöm likolta, és legalább 200-an gratuláltak. Gondolom őket nem "hagyta hidegen", sok távolabbi ismerősöm, volt osztálytárs, évfolyamtárs, rokon, volt kolléga, ismerős örült neki. Normális, nem megekseredett ember örül, ha egy kedves ismerőse babát vár, gyereket szül, férjhezmegy. Érdekes lett volna több mint 350 embert felhivni telefonon...
2016. dec. 28. 22:59
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Én lefényképezném a férjemet ahogy vásárolja előre a babának a dolgokat, és azt raknám fel.
2016. dec. 28. 23:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :)
2016. dec. 29. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!