Folyton azt gondolom, hogy súlyos beteg a babám, másnak is van ilyen félelme?
"gondolat teremtő erejű"
Ühüm, de ezt nem így kell értelmezni...
De ga ezt akarod hallani:
Bizony bizony, bele fogod beszélni a fejébe a daganatot, ha így folytatod....
Nagyon sajnallak. :( rettenetes érzés, nekem talán nem volt ennyire súlyos, de hasonlót éltem át. Nekem a neten való böngészés okozta, ott nagyon könnyen rátaláltam a "tünetekre". Megpróbáltam ignorálni a netet valamennyire, de azt hiszem, magától múlt el ez az erzes olyan 3-3,5 hónapos tájon.
Most nemrég volt egy éjszaka erejéig az idegeskedés, amikor megfazott, és azonnal agyhártyagyulladásra gondoltam.
A férjem sokat segített, például abban, hogy reálisan lássam a szituációkat.
Amennyire én rálátok magamra, a túlzott féltés okozza ezt. Nálam például az is elindíthatta a lavinát, hogy problémás szülésem volt, s belegondoltam (mai napig hátborzongató ez számomra), ha nincsenek ott az orvosok, el is veszíthetem a kicsim. Talán ha megkeresed az okot, ami miatt kialakult ez a féltés nálad, tudatosítva azt könnyebben átjutsz a nehezén. És nyugodtan kérj segítséget nagyszülőktől, férjedtől, barátoktól.
A helyzeten egyébként a szülés utáni depresszió sem segít, néhány anyánál jelentkezik... Még ez jutott eszembe. Remélem, segítettem. Kitartást. :) szerintem el fog múlni. Nekem is elmúlt.
Fogod és elviszed orvoshoz. Ő pedig megnyugtat téged, h nincs baj.
Lányomnál volt olyan, hogy 1-2-szer mondta, h fáj a feje, persze rögtön nekiestem a Google-nak és az agydaganat tüneteit kerestem rettegve.
Ez szerintem nem akkora baj, de ha már egész nap sírsz miatta, akkor igen.
Valahogy meg kell nyugtatni téged.
Azért eres a feje, mert vékony a bőre.
Hányt? Volt rohama? Nem. Na, akkor semmi probléma. Nyugi.
Szerintem vidd el orvoshoz, úgyis kell havonta menni tanácsadásra és mondd el a parádat. :)
Na most jol megnyugtatlak.
Szerintem, ha azt gondolod, hogy beteg, akkor annak oka is van. ( hacsak nem vagy hipochonder vagy munchausenes)
Az anyai megerzes sokszor valoban jol mukodik.
A fiammal is voltam igy es rossz volt a szeme. Ami ki sem derult volna, ha nem eroskodom, hogy nezzek meg.
Ha normalis a gyerekorvosod akkor meg fog erteni es legalabb egy vervetelre uh-ra beutal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!