Leírnátok, hogy mit kapnak 4-9 éves gyerekeitek karácsonyra? Nincs ötletem.
6éves lányom jégvarázs puzzlet kap, illetve az elveszett elefántját sikerült megtalálnom neten(nagyon nagy kedvenc volt)
7,5éves fiam legót kér, a milenium falcont szeretné nagyon, de azt megbeszéltük ha nagyobb lesz, de más SWt kérhet.
Közösnek egy társat is kapnak, hogy az mi lesz még nem tudom, kettő-négy személyest.
Tavaly egy jojot és egy puzzlet kértek, ma is kincsként örzik.
Jövőre már bízom benne, hogy könyvet kérnek, önálló olvasásra.
6 éves fiú.
A mamák ajándékát is én szereztem, be, így mindent leírok, amiről tudom, hogy kap:
-lego nexo knights
-SW angry birds telepod ("jenga") játék
-kukabúvár járgány kamion
-kukabúvár járgány autópálya
-műanyag katonák (a sima fröccsöntött figurák)
-világűrről szóló könyv
-így neveld a sárkányodat 2-3-4. része
-gyereklexikon
-pokelabda, műanyag pokemonok (ha megérkezik... nagyon remélem)
-plüss zöldborsó (pennys tartalék)
-zokni (pokemonos), pizsama, köntös (minionos)
-Harry Potter illusztrált kiadás (édesem ezt nekem kérte az angyaloktaól <3 )
Mivel szülinapja is most lesz (jövő héten), így arra kap iskolatáskát, füzetborítót, betűs kirakót, tesz-vesz könyveket, telepodot, kukabúvárt, magnoarcot (imádja a mindenféle ilyen mütyüröket... mondjuk én nem annyira)
unokatesók:
6 és 8 éves lányok: (gyerek)sminkkészlet, csillámtetoválás
a többi rokon kisgyerek kisebb, mint amire kíváncsi vagy.
Ha még nem késő. Mindegyik korosztálynak nagyon jó az Agymenők kártya. Van több fajta, és több korosztály, és elég olcsó.
Amit még kap 9 éves lányom
Autópálya (igen, ő kérte, hogy az apjával forma 1-et játszanak), bár ez drágább.
Lego clasic 580 db-os
olaf plüss
intelligens gyurma,
karóra,
ruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!