11 hónapos a lányom. Hogyan díszíthetném fel neki a szobát Karácsonyra?
Tök olcsón is lehet ablakdíszt csinálni, akár reklámújságokból is, ha kivágod csillag alakban. Vagy csinálsz belőle sablont, és fogkrémmel felmaszatolod a mintát az ablakra, olyan mint a műhó. Neten rengeteg kreatív öltet van, hogy tudsz újrahasznosított dolgokból készíteni díszeket. Gondolom, szemét nálatok is akad. :D
Színes samponos flakonok, pet palack, papír (pl. a papírfonást én is ki akarom próbálni, állati jó fenyőfát lehet belőle csinálni), és hasonlók.
Én rongyokból varrtam pár évvel ezelőtt advetni naptárat a gyerekeknek, a mai napig azt használjuk, tegnap tettük fel. Szerénytelenül állíthatom, hogy szebb mint bármelyik drága bolti.
Neki valószínűleg a színes girlandok, és a csillogós dolgok tetszenek majd igazán, meg a karácsonyi égősor. Esetleg idén tedd ki a szobájába, biztos fogja élvezni.
fehér papírból vágtam ki különböző méretű hópelyheket (csak úgy freetyle :D ahogy sikerült) és ragasztottam az ablakra háromszögben, kvázi stilizált karácsonyfaként.
piszok jól nézett ki!
ha gondolod, keresek róla képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!