Leírnátok, hogy mit kapnak 4-9 éves gyerekeitek karácsonyra? Nincs ötletem.
felsorolom nálunk mit kapnak összesen
5 éves fiú: logico készlet, felfújható focikapu puha focilabdával, zingo társas, intelligens gyurma, geomag, star wars ágyneműhuzat
5 éves fiú: clics építőjáték, fa építőkocka, parkolóház autókkal, mancs őrjáratos ágyneműhuzat, intelligens gyurma
5 éves lány: lego, jégvarázsos ágyneműhuzat, sztorikocka társasjáték, play doh sütikészítő, kis nyújtódeszka, nyújtófa, sütikiszúrók, kötény,
7 éves lány: aqua beads, barbie hercegnő, barbies ágyneműhuzat, orvosi táska, nővérjelmez, üvegfesték készlet,fésülhető babafej
8 éves lány: titkos napló, tündérkert színező, fodrászstúdió, jégvarázs ágyneműhuzat, activity junior, color me mine tolltartó
Persze ezeket nem csak tőlünk kapják, hanem összeírtam összesen mit kapnak a rokonságtól.
Én is összeírom ebben a korosztályban ki.mit kap
5éves fiú: lego, focilabda, focicipő, táncos játék xbox kinecthez, roller
7 éves lány: spongyabobos esernyő, elsa barbie, anna barbie, olaf baba, csillámtetkó készlet, hatalmas plüssmackó
8 éves lány: ruhák, pizsama, lego friends, karkötőkészítő, fixkészlet, mesekönyv, társas, kifestő, foglalkoztató könyv
9 éves lány: very bella sminkstúdió, körömstúdió, activity, könyvek, ruhák, táncszőnyeg
Ezeket nem egy embertől kapják, az én fiam 3 , ő nem esik bele a kért korosztályba.
Remélem tudtam segíteni :)
4éves lányom : roller,bogyó és babóca puzzle, óra/napok/évszakok tanító játék, színezhető táska, több bogyó és babóca könyv. Mamáktól,apjától,párom tesójáéktól nem tudom. Biztos kap társast is,kreativ dolgokat.
Húgom kap 8 évesen tőlünk álomfogó készítőt meg ékszerdoboz készítőt. Tavaly színező könyvet kapott. Nem gyereket,hanem ami a felnőtteknek is van.
Nálunk alap.a gyerekeknek ajándékba a társas,könyv és kreativ dolgok. Babák,plüssök nem annyira.
tavalyit irom le, mert az ideit meg en sem tudom :D
7 eves kisfiu (eleg nagy star wars lazban egett): star wars pohar, aminek a szine hõhatásra valtozott, darth veder ejjelilampa, star wars pizsi, lezerkard, edessegek, marvel konyv. azt hiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!