Hogyan találjunk megoldást a kisbaba nevelésére, ha az apukájával már nem vagyunk együtt, de kell egy hely, ahol fel tudjuk nevelni közösen?
" Pénzkeresésre szintén kellene ötlet, mert az addig rendben van hogy a család segít, de ere hosszú távon nyilván nem lehet támaszkodni"
Pénzkeresésre ötlet?? :-D bazz, munkára nem gondoltál még pl.??
Tehát összefoglalva nincs semmitek,apuka talán dolgozni elmenne,te persze nem akarsz dolgozni. Még csak 2 hónapos terhes vqgy,tehát 1 hónapja tudod a terhességet,de apukával már nem vagy együtt,de azért tartson már el benneteket,téged persze nem dughat meg többet.
:-D nagyon szr kamura sikeredett!
Nem nagyon olvastam a válaszokat, de szerintem ez így halott ötlet - ne haragudj!
NEM azt mondom, hogy ne szüld meg a gyereket, DE vagy megbocsátasz az exednek és tudtok magatoknak adni még egy esélyt vagy bele se kezdjetek az együtt élésbe! Támogasson anyagilag és csináljatok sok közös programot és ha már elég nagy lesz hozzá, vigye el a gyereket (közös programok akkor is mehetnek) Külön élve is lehet egy gyereknek nyugodt, stabil családi hátteret biztosítani, és lehet jó a kapcsolat mindkét szülővel (csak ez számít ritkaságnak, sajnos, de lehet! - én vagyok az egyik élő példa)
De egy ilyen kényszerű együttélés mindhármótok életét csak tönkreteszi - igen, a gyerekét is, azon kívül kegyetlenség az apával szemben, ha ő még tényleg reménykedik a folytatásban.
Ha nehéznek érzed az egyedülálló anyaságot (amiben nem tévednél), és nem vállalod, akkor cselekedj aszerint, ha viszont vállalod, akkor tényleg vállalj mindent, ami ezzel jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!