Hogyan találjunk megoldást a kisbaba nevelésére, ha az apukájával már nem vagyunk együtt, de kell egy hely, ahol fel tudjuk nevelni közösen?
Megfelelően alkalmazott védekezés mellett a gyerek nem tud csak úgy becsúszni. Ez nem véletlen hanem biológia.
Nem irigyellek, de sajnos tanácsot se tudok adni.
Ne legyél büszke arra hogy nem mész abortuszra, mert azon kívül hogy megadod az élet lehetőségét, csak hátrányt adsz neki mindenben. Hogy tudtál kiszeretni az apából ilyen rövid idő alatt?
Én a gyereknek azt kívánom hogy sikerüljön jó emberré válnia, és ne követendő példaként nézzen a szüleire.
Az nem érvágás az apukának, ha együtt kell élnie azzal akit szeret, de hozzá sem érhet
Dehogy szeret. HA szeretne, nem dná a barátnődet.
Nagyon lusta vagyok elolvasni a kommenteket, de ahogy látom itt sokan elvannak szállva!
Kezdjük az lakhatással: Nagyiék segítenek, ugye? Akkor az első hónapban segítsenek nektek, kaució, rezsi stb.
Pénz: 1 opció van, apuci elmegy dolgozni, minimum 150ezret megkeres havonta.
Te megkapod a kis 40ezredet,mint egyedül nevelő.
Nyugi, nem kerül egy gyerek havi 100ropiba!
Párom dolgozik, én kapok 50ezret, abból bőven megvan, tápszer(4000),pelus(nagyon max 10.000, LIBERO!!),popsitörlő(500 ft, PAMPERS!!) babakaja(8000 párszáz),ruha(max 10.000),játékok(2-3 ezer) mikor mi kell. Párom fizuja rezsi, kaja, plusz, ha valami extra dolog közbe jön abból fizetjük, de lekopogom 5 hónap alatt szerencsére semmi extrém nem volt és még félre is rakunk.
Nem azt mondom, hogy gyerekjáték, az alapdolgok beszerzése nem kis pénz, de addig van még minimum 5-6 hónapotok, ha nem hagytok semmit a végére, addig párod össze tud szedni annyi pénzt,hogy jó legyen. Kevesebb pénzből is meglehet élni, csak akik hozzá vannak szokva az úri módhoz meg nem képesek lentebb adni az igényekből, azoknak havi fél milla se elég az igényeik kielégítéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!