Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gabriell terhességi teszten...

Gabriell terhességi teszten mindig megjelenik a második csík?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 Gabriell terhességi tesztet csináltam 3 nap eltéréssel, és mindkettőben látható a második halvány vonalka, ami nekem rózsaszínesnek tűnik, eddig még teszteknél ilyet nem tapasztaltam, úgyanis soha semmi nem jelent eddig meg a kontroll csíkon kívűl. Járt már valaki hasonlóan és mégis babás volt?

[link]

2016. nov. 21. 12:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha a gabriel pozitív, márpedig ez az, egy érzékenyebb teszt jól látható pozitív lesz. Engem sosem csapott be, nem volt szelkemcsik, csak a nagy semmi. Kivétel, amikor terhes lettem.

Gratulálok!

2016. nov. 21. 15:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Most jottem az orvostol,es nincs terhesseg sajnos
2016. nov. 21. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Engem nem vert át a gabriel teszt:) a lányomnál is pozi volt habár elég haloványka és most is pozit teszteltem vele:) amikor meg negatív volt akkor tényleg nem volt baba.

Nincs terhesség? Mennyi idősnek kellene lenned? Megjött azóta?

2016. nov. 21. 16:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Semmi vèrzès semmi nincs!Viszont a doki csinàlt egy tesztet bent ami teljesen negativ lett.
2016. nov. 21. 16:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Ès ultrahangon sem làtott semmit
2016. nov. 21. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem az 500 ft-os Facelle teszt pl. sosem hazudott.
2016. nov. 23. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi a helyzet?
2016. dec. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!