Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gabriell terhességi teszten...

Gabriell terhességi teszten mindig megjelenik a második csík?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2 Gabriell terhességi tesztet csináltam 3 nap eltéréssel, és mindkettőben látható a második halvány vonalka, ami nekem rózsaszínesnek tűnik, eddig még teszteknél ilyet nem tapasztaltam, úgyanis soha semmi nem jelent eddig meg a kontroll csíkon kívűl. Járt már valaki hasonlóan és mégis babás volt?

[link]

2016. nov. 21. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia

En ki nem allhatom a GABRIEL tesztet. Ketszer is becsapott bennünket. Vegyel màsikat. :/

2016. nov. 21. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Hát azért nem jelent meg eddig másik csík, mert eddig nem voltál terhes. De ez egyértelműen pozitív.

Én ezt használtam általában, és nekem jó volt, meg mások is ajánlották.

2016. nov. 21. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Most latom h nemis kuldte el vegig amit irtam.. khm.:/

Szoval ettol fuggetlenul lehet a tied pozi, ezt Annak vennèm, ha időnbelül jött ki.:) drukkolok

2016. nov. 21. 13:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg csinálj egy másik fajtával is. Ha az is pozitív lesz, akkor már elég nagy az esély, hogy tényleg az :)
2016. nov. 21. 13:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer használtam ezt a tesztet,2 csíkos lett,most 20hetes pocaklakó. Szerintem a tiéd is pozi,az enyém ennél halványabb volt ☺
2016. nov. 21. 13:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azért használtam ezt a fajta tesztet mert többnyire ez a legmegbízhatóbb többek állítása szerint, használtam már korábban, de csak a nagy üresség volt
2016. nov. 21. 13:12
 7/17 anonim ***** válasza:
En tesztelnek meg egy masik fajta teszttel. Ha az is pozi, akkor kètsègtelen.:)
2016. nov. 21. 13:38
 8/17 anonim ***** válasza:

6: De miért lett volna korábban pozitív?

Nem értem, mi a gondod.

2016. nov. 21. 14:32
 9/17 A kérdező kommentje:
Mert sok olyan kommentet olvasgattam hogy a Gabriel teszten àltalàban szaradàsi csìk jelenik meg
2016. nov. 21. 14:34
 10/17 anonim ***** válasza:
9: Nekem még nem volt soha száradási csík. (bár másfajta teszten sem, nemcsak a Gabriellen) Amikor használtam, akkor csak egy csík volt, a kontroll csík. És valóban nem voltam terhes.
2016. nov. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!