Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi tünteti el a terhességi...

Mi tünteti el a terhességi csíkokat, striákat? Sós víz?

Figyelt kérdés
Egy ismerösöm azt allitja, hogy a tengerviztöl teljesen elmultak a striäi.Lehet, hogy csak azert tünik eltüntnek, mert feher a böre es a sos viz kifeheritette a csikokat??Kerlek segitsetek, irjatok le, ha tudtok valamilyen modszert vagy ha van valami tapasztalatotok, mi segitett halvänyitani esetleg eltüntetni öket.Nekem az egesz testem tele van, mert terhesseg alatt 20kg-ot hiztam.Köszönöm.

2012. febr. 18. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos semmi nem tünteti el. Egy idő után kifehéresnek, és alig fognak látszódni. De sajna ott maradnak.
2012. febr. 18. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Csak azzal tudlak nyugtatni, hogy nem a 20 kiló miatt van.

Én is ennyit híztam, már kétszer is, és nulla csíkom van. Pedig semmit nem tettem érte. Hajlam kérdése...

2012. febr. 18. 17:30
 3/14 anonim ***** válasza:
2012. febr. 18. 17:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de en egesz terhesseg alatt Vichyvel kentem es megis kialakultak.Valakinek valami hazi praktikaja estleg?? :)
2012. febr. 18. 17:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
En tengerpart kozeleben elek. Nem lettem csikos szules utan, de van 1-2 baratnom igen, pedig mi aztan tenyleg sokat furdunk tengerben egesz nyaron. Sok strias not latni nyaron a parton, ugyhogy a sos viz nem tunteti el a striakat.
2012. febr. 18. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni eltüntetni, ilyen a bőröd.

Ha nem kented volna, nagy valószínűséggel akkor sem lett volna rosszabb, persze jobb sem.

Akinek nem hajlamos a bőre a striásodásra, annak akkor sem lesz csíkos, ha 30 kilót hízik és nem kenni semmivel.

Ez van, nem vagyunk egyformák.

A tengervíz biztosan nem mulasztja el, ez csak valami városi legenda lehet.

2012. febr. 18. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A plasztikai sebész, de még az sem teljesen. :((

Én már jól körbejártam a témát, mit hogy mivel, sajna semmi nem használ. Egész terhesség alatt naponta 2× kentem a pocakom mégis szanaszét szakad, de úgy, hogy a gyomromtól a szeméremcsontomig és a jobb csípőmtől a bal csípőmig mindenhol csíkos. Képzelheted hogy érzem magam miatta. Utálok még a férjem előtt is levetkőzni.

Kérdeztem plasztikai sebészt, azt mondta hogy ezeket sajna még ő sem tudja maradéktalanul helyre hozni, mert nem tudja eltüntetni az összes sérült bőrfelületet! De mindenképp szebb lesz! :(

Most gyűjtök a műtétre!

2012. febr. 18. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Már van két gyermekem mind a kettőnél rendszeresen naponta kentem méreg drága krémmel pl Vichyvel én is és sajnos csíkos lettem.Most vettem kakaóvajat és sheavajat,jojóba olajat barackmagolajat 3-4 kapszula E vitamin az elállóság végett,édes narancs olaj persze minden 100%-os!Van egy ilyen recept,házilag narancsos pocakkrém.Jövő hétre vagyok kiírva 25-re és egy db új csíkom sem lett!!Nagyon örülök.A shea vajjal óvatosan mert nagy a vitamin tartalma csak 1 max teás kanálnyit 200gr kakaóvajhoz!
2012. febr. 18. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,még annyit hogy sajnos a kialakult striák egy életre szólnak csak annyi változással hogy valóban kivilágosodnak.
2012. febr. 18. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A narancsbőr eltüntetésében segít, de a striában nem.
2012. febr. 23. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!