Mi tünteti el a terhességi csíkokat, striákat? Sós víz?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm azt allitja, hogy a tengerviztöl teljesen elmultak a striäi.Lehet, hogy csak azert tünik eltüntnek, mert feher a böre es a sos viz kifeheritette a csikokat??Kerlek segitsetek, irjatok le, ha tudtok valamilyen modszert vagy ha van valami tapasztalatotok, mi segitett halvänyitani esetleg eltüntetni öket.Nekem az egesz testem tele van, mert terhesseg alatt 20kg-ot hiztam.Köszönöm.2012. febr. 18. 17:15
11/14 anonim válasza:
Semmi. Idővel halványabb lesz. De soha többé el nem múlik. Kötőszöveti repedés, kenegetheted, amivel akarod. Gondolom plasztikával lehetne segíteni rajta, ha annyira zavar, de szerintem nem kell kiborulni tőle, rengeteg embernek van, nem akkora dolog!
12/14 anonim válasza:
Én is körbejártam a témát (első babámmal tiszta csíkos lettem a hasam felső részétől egész lentig de még oldalt is).
Én is így tudom hogy plasztikai sebész is csak annyiban segít hogy egy része mivel széthúzódik elsimítja a maradék bőrt, így nem lesz olyan látványos. Eltüntetni nem tudja hiszen ott a kötőszövet van megrepedve a bőrrel együtt. Max. a teljes bőrátültetés segítene (ha lenne ilyen persze ez csak "poén").
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem a tengervíz tüntethette el. Ha tengerparton volt, akkor alighanem lebarnult, és ha lebarnulsz, akkor sokkal kevésbé látszódnak, na persze teljesen nem tűnnek el. De a barnaság sokat segít.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi!!!Pedig az ismerösöm nem is lett olyan barna!Fogalmam sincs mi segithetne.Mondjuk szinte mindenki azt allitja, hogy semmi nem segit.Szerintem ez igy teljes egeszeben nem igaz.Jo persze, teljesen eltünni nem fognak, de pozitivan kell hozzaallni. :)
2012. jún. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!