Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már nem bírom...

Mit csináljak? Már nem bírom sokáig.

Figyelt kérdés
A nagy problémám az,hogy a férjem munkamániás.Nem akarom őt bántani,tudom,hogy értünk dolgozik,és így csinálta eddig is,de amit művel,már sok.Reggel elmegy 7-kor,este 8-nál előbb nem keveredik haza.De inkább ez után.Én már alszom,mikor este megjön.Minden szombaton dolgozik,sokszor vasárnap is.5 hónapos a fiunk,de együtt sokmindent nem csináltunk még.Ha itthon van,akkor vigyáz a kicsire,meg játszik vele.Illetve sokszor elalszik.Megértem,hogy fáradt,de olyan jó lenne nekem is pihenni.Kozmetikushoz,fodrászhoz csak úgy jutok el,ha a kicsi is jön velem.Nem akarom azt,hogy állandóan velünk legyen és csak ő legyen a kicsivel,de néha 1 óra jó lenne,amit magamra tudnék fordítani.Mióta megvan a kicsi,2x voltunk együtt,mert zavarja,hogy egy szobában vagyunk a gyerekkel.Úgy érzem magam,mint egy egyedülálló anya.És a szívem szakad meg,mikor látom,hogy mások együtt sétálnak,vagy vásárolnak.Orvoshoz sem jön el velünk,azt mondja,neki sok kiesés.Eddig legalább ebédelni hazajárt,most már azt is elviszi.Most is elkezdtem neki mesélni,hogy majdnem megfordult a gyerek,de nem is figyelt rám.A másik,hogy csak úgy nincs már csók,meg puszi,valamelyik reggel úgy ment volna ki az ajtón,hogy azt sem mondja,bikkmakk.Olyan egyedül érzem magam.Bocsánat,hogy hosszú lett,de olyan jó volt kipanaszkodni magam.
2010. ápr. 29. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy erre gondolok, de nem lehet, hogy van valaki más is a képbe?

Oké hogy sokat dolgozik, de azért a figyelmesség nem szokott elmúlni a sok munka miatt.

Ha tuti nincs, akkor dobd fel te a kapcsolatot. Pl a picit bízd rá a nagyszülőkre és menjetek kettesben valahová. Hátha visszazökken a közös életbe.

2010. ápr. 29. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:
azt mondja nincs,és ilyen jeleket én sem láttam.meg szerintem munkásruhában nem menne más nő ágyába.nagyszülőkre sajnos nem tudok számítani,mert 140 km-re laknak.
2010. ápr. 29. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia! Nézd, én is hasonló cipőben járok. A férjem alig van itthon, de imád mindkettőnket. Nem szólok neki, nem vetem a szemére, hiszen - ahogyan te is mondtad - értünk csinálja. Az elején, ha elkezdtem panaszkodni, azt mondta, szívesen cserélne velem. Nagyon szereti a munkáját, ráadásul saját vállalkozása van, ami bizony csak akkor megy, ha viszi. Úgy érzem, nem panaszkodhatok, nem állhatok elé azzal, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz akarok menni. Egyrészt nincs miből - ami pénz nem a kicsire megy, azt a cégre költi, másrészt nem akarok éppen én hisztizni, amikor egész nap itthon ülök, és meresztem a seggem, enni adok a picinek és megcsinálom a napi dolgokat, babázok egész nap, de valljuk be, ez messze sem olyan, mint amikor én is dolgoztam. Soha ilyen jó dolgom nem lesz. Fodrászhoz is azért készülök már egy ideje, mert hullik a hajam és amúgy is közeledik a keresztelő, kozmetikusnál életemben egyszer voltam, mindent meg tudok magamnak csinálni itthon. Azt hiszem, mostanában én sem kapok puszit reggel, igaz, ez eddig fel sem tűnt, csak most, hogy írtad. Egyedül vagyok. Nálunk azért jobb a helyzet, mint nálatok, mert járunk együtt mindenfelé. Mivel a picink későn fürdik, fél 10 - 10 óra felé, így van alkalmunk fürcsi előtt elmenni bevásárolni együtt, vagy csak sétálunk itt a környéken keveset, és a késői fürdetésre már Apa is hazaér, akkor is, ha sokáig dolgozik. Sőt, még így is én segítek a páromnak, szoktam számlázni helyette, tologatom az aktáit.

Nem szólok egy szót sem, hiszen - ahogyan már írtam is - soha ennél jobb dolgom nem lesz.

Amúgy járok egyetemre, addig a fiú anyuéknál van, ez az egyetlen hely, ahová nem viszem magammal. Különben hurcolom, mint Gyurka az ajtót, a világ kincséért sem adnám ki a kezem közül:) Ne érezd magad egyedül, hiszen nem vagy egyedül, kettesben vagy a babáddal. Sokmindent meghallgatnak ezek a picik, én is neki szoktam elmondani azt, amit az apjának kéne. 3 hónapos.

Különben meg nem hiszem, hogy este, ha levetkőzöl előtte, csak úgy, minden bejelentés nélkül, azt fogja mondani, hogy öltözz fel! :) Tessék kezdeményezni. Nekem is azt kell, mert a múltkor megszóltam a drágát, hogy vártam, hogy na, rámmászhatna, aztán alvás lett belőle, erre azt válaszolta, hogy mostanában nem lehet tudni, hogy mikor szabad hozzám közeledni. Ebben igaza volt, előbb fel voltam fázva, utána menstruáltam. Mondtam, hogy akkor, ha szabad, kirakom a piros lámpát az ablakba:)

(A)

2010. ápr. 29. 17:53
 4/9 A kérdező kommentje:
programként szerveztem babaúszást,találtam hétköznapot,amikor este 6-7-ig van,hogy oda elmegyünk.1x voltunk,mert beteg lett a gyerek,aztán ő nem ért rá.
2010. ápr. 29. 17:53
 5/9 A kérdező kommentje:
kezdeményeztem,mellette voltam csupin,puszilgattam,csókolgattam,de nem lett belőle semmi.mindig azt mondogatja,hogy mikor fogyok már le.1kg-mal vagyok több,mint a terhesség kezdetekor.
2010. ápr. 29. 17:56
 6/9 A kérdező kommentje:
ja,fodrászhoz azért mentem,mert keresztelő volt,kozmetikusnál pedig tavaly szeptember óta nem voltam és elég problémás az arcom.
2010. ápr. 29. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Basszus, hát mond meg neki, hogy már lefogytad azt az 1 kilót! Nem hiszem, hogy annyira látszik rajtad. Nem csak azért tudja, hogy van rajtad, mert szoktad mondogatni? Ha nincs valakije akkor rendbe fog ő jönni, talán átmeneti képzavar nála. A páromnál is volt. Annyira elszoktunk a terhesség alatt a szextől (nem volt szabad), hogy nagyon nehezen tudtunk visszazökkenni. Próbáld meg zsarolni:) Mi úgy szoktuk, hogy a párom megkérdezi, hogy sütök-e neki pizzát (imádja, ahogy csinálom), én meg azt szoktam neki mondani, hogy én sütök, de akkor a desszertről neki kell gondoskodni. Aztán én eléállok a pizzával, ő meg a kedvemben jár utána :) Valamelyik nap 2 adag főtt tea volt az ára.

(A)

2010. ápr. 29. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Én pont ez miatt fogtam a három gyereket s otthagytam a kedves férjemet!

Most boldog házasságban élek, a 2. férjemmel s a három nagy, valamint a közös gyermekünkkel.

A férjem mindenhová jön velünk, talán 2-szer voltam egyedül sétálni.

Otthon, közös vállalkozásban dolgozunk, hogy velünk lehessen!

2010. ápr. 29. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én párom meg sajnos külföldön dolgozik, 3 havonta jön haza 1-2 hétre. A család vidéken, messze, barátok nem nagyon vannak, nem is tudom sokszor kire bízni a 16 hós lányom. Szóval megértelek, rossz lehet, és nem sajnáltatni akarom magam, de sajnos lehet rosszabb, ha abszolút nem láthatod, érezheted..
2010. ápr. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!