Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti miért alszotok együtt,...

Ti miért alszotok együtt, vagy miért nem alszotok együtt a babátokkal?

Figyelt kérdés
Hogyan alszotok? Volt másképp? Párotok, család egyetértett?

2016. nov. 14. 21:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

dezsuzs, amikor ilyen témákban hivatkozást linkelsz, az akkor hiteles, ha független oldalról teszed azt. Az lll nem az, kőkeményen elfogult, az iszsz, az együttalvás és hordozás terén.

én egybként felnőttként szeretek a férjemmel aludni, gyerekként egyedül szerettem. utáltam amikor a tesóm bepofátlankodott hozzám, sőt babaként is a saját kiságyamban aludtam a legjobbakat.

saját fiamnál is ezt vettem észre. az első időkben rengeteget kelt éjszaka, majd amikor elkészült a szobája egy éjszakára áttettük próbára. nem sírt fel egyszer sem, átaludta az éjszakát. azt hittük véletlen. következő este is átaludta. És azóta is (2,5 múlt :-) ).

2016. nov. 15. 15:13
 32/33 anonim ***** válasza:

21-es, amit linkeltél, ha jobban elolvasod arról szól, hogy az egy HELYISÉGBEN alvás csökkenti. Nem az egy ágyban. Sőt kifejezetten az egy ágyban alvás ellen szól. Elolvastad mielőtt linkelted? :-D

"Csökkenti az alvással kapcsolatos halálozások, köztük a hirtelen bölcsőhalál kockázatát, ha a csecsemő a szülőkkel egy szobában, de külön fekhelyen alszik az amerikai gyermekorvosi akadémia (AAP) legújabb ajánlása szerint"

2016. nov. 15. 15:15
 33/33 anonim ***** válasza:
Ja csak azt kihagytad ősanya, hogy az ember az egyetlen olyan gondoskodó lény, ami nem csak ösztönösen cselekszik, hanem felfogja, hogy mivel okozhat kárt az "utódjának" és azt nem teszi!
2016. nov. 15. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!