Ti miért alszotok együtt, vagy miért nem alszotok együtt a babátokkal?
dezsuzs, amikor ilyen témákban hivatkozást linkelsz, az akkor hiteles, ha független oldalról teszed azt. Az lll nem az, kőkeményen elfogult, az iszsz, az együttalvás és hordozás terén.
én egybként felnőttként szeretek a férjemmel aludni, gyerekként egyedül szerettem. utáltam amikor a tesóm bepofátlankodott hozzám, sőt babaként is a saját kiságyamban aludtam a legjobbakat.
saját fiamnál is ezt vettem észre. az első időkben rengeteget kelt éjszaka, majd amikor elkészült a szobája egy éjszakára áttettük próbára. nem sírt fel egyszer sem, átaludta az éjszakát. azt hittük véletlen. következő este is átaludta. És azóta is (2,5 múlt :-) ).
21-es, amit linkeltél, ha jobban elolvasod arról szól, hogy az egy HELYISÉGBEN alvás csökkenti. Nem az egy ágyban. Sőt kifejezetten az egy ágyban alvás ellen szól. Elolvastad mielőtt linkelted? :-D
"Csökkenti az alvással kapcsolatos halálozások, köztük a hirtelen bölcsőhalál kockázatát, ha a csecsemő a szülőkkel egy szobában, de külön fekhelyen alszik az amerikai gyermekorvosi akadémia (AAP) legújabb ajánlása szerint"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!