Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, milyen módon tartjáto...

Anyukák, milyen módon tartjátok magatoknál a gyerekek iratait?

Figyelt kérdés
Most egy nagyalakú pénztárcám van és a fakkjaiban vannak a lányaim és az én irataim. Van aki kisebb tárcával és külön irattartóval közlekedik?
2016. nov. 4. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem is külön van, abból az okból, amit az előző írt. Ha ellopják a pénztárcát, akkor legalább az iratokat ne vigyék. Pontgyűjtőkártya van maximum a pénztárcában, de még bankkártya sincs ott.
2016. nov. 4. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Pénztárcámban tartom a pontgyűjtőket is és mindenféle kártyát. Három gyerekem van, mindenek nálam van a TB kártyája, személyije, lakcímkártyája. Minden elfér a tárcámban. Csodatárca. :) Nagy érvágás lenne, ha elhagynám.
2016. nov. 4. 13:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Sehogy. A telefonomban benne vannak a tajszámok, mindig elfogadták így.
2016. nov. 4. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:

SOHA ne tartsatok iratot a penztarcaban. Azt lopjak el eloszor, rs akkor oda minden.

En mar jartam igy, nem kellemes 3-4 ember osszes iratait ujra csinaltatni.

2016. nov. 4. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem van egy irattartóm és külön egy pénztárcám.

Viszont a gyerekeim iratait soha nem hordtam magamnál.

A gyerekek TAJ száma fel van írva a noteszemben, tehát ha vészhelyzet lenne, akkor a számot be tudom azért mondani egy ügyeleten...

Minden gyerekemnek van otthon egy mappája, abban van a TAJ kártya, lakcímkártya, személyi és kettőnél a hatósági igazolvány is, és a közgyógy igazolványok, mellette az összes eddigi orvosi lelet és az anyakönyvi kivonatok is, plusz az orvosi kiskönyv.

Ha megyünk bármilyen orvoshoz, akkor csak felkapom az adott gyerek mappáját és minden nálam van, nem járok úgy, hogy valami am kéne épp nincs ott.

A nagyoknak már van diákigazolványuk meg bérletük, az náluk van a táskájukban.

Nekem ebből még sosem adódott gondom, elég a saját kártyáimat magammal vinni, nem kell még plusz 12 kártya, hova is tenném...

2016. nov. 4. 14:04
 16/19 anonim ***** válasza:
1 évesem iratai irattartóban - ahogy az enyémek is - a táskám egyik kis belső cipzáros részében vannak. Nagyalakú pénztárcámban fizetőeszközök és pontgyűjtők vannak.
2016. nov. 4. 14:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Penztalcaban: ado tb es lakcim kartya mindegyike a sajatom mellet

A nagyoknak a tb(masolat) diak berlet a taskaban sulisok

2016. nov. 4. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Erdekessegkent irom, hogy Angliaban lakom es itt a gyereknek nincs semmi irat, a doki , ugyelet, korhazak egy rendszerben vannak, tehat bemondom a gyerek szuletesi idejet es nevet, es az egesz orszagban barmelyik egeszsegugyi intezetben megtalaljak a rendszerben.

( ebben dolgozom onnan tudom) .

Felnottnel ugyanez.

Felnottnel adokartya van ami " irat "

A briteknek ugye szemelyi sincs, tehat itt tenyleg semmit nem kell hurcibalni.

2016. nov. 5. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyerekek iratai nincsenek nálam azok itthon egy dosziéban vanak ha kell akkor előveszük.
2016. nov. 5. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!