Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt olyan kérdés ami kiverte...

Volt olyan kérdés ami kiverte nálad a biztosítékot és teljesen megbotránkoztatott vagy pedig fogtad a fejed és nagyot nevettél rajta?

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 09:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igen, rendszeresen találkozom ilyenekkel.

Amikor valaki olyan kérdést tesz fel, melynek megválaszolásához szakorvosi diploma szükséges, az pl kifejezetten kiborít. Értem, hogy az emberek egy része mindent tud a saját betegségéről, de az csak egy a sok közül és az, hogy a kérdezőnek hasonló tünetei vannak, vagy konkrétan felrakja a laborleletét, hogy van e baj a pajzsmirigyével (????!!!) számomra bicskanyitogató. És nem is tudom kin háborodom fel jobban, az ostobán, aki nem egy orvost kérdez, hanem egy anonim oldalon laikusokat, vagy néhány válaszolón, akik rendszertelen menstruációra PCOS-t, rosszullétre epilepsziát diagnosztizálnak, de azért mikor a leírás alapján a gyerek egyértelműen a meningitis tüneteit mutatja (persze nem feltétlenül laikusoknak egyértelmű), akkor azért elegendő a Nurofen, meg a szeretet...

Amin nevetni szoktam, azok a "tegnap voltunk együtt, de mára nem kívánom a bablevest, terhes vagyok" c. kérdések, meg a cumis nő is nagyon vicces volt. Az ő kérdését törölték, de a lényeg az volt, hogy a nőgyógyásza akart neki adni EGY cumit ajándékba, de a nő nem tudott kettő közül választani, ezért addig hisztizett, amíg meg nem kapta mindkettőt. Utána meg a férjével napokig nem állt szóba, mert az szóvá tette neki, hogy legközelebb kevesebb infantilizmust :D

2016. nov. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!