Nálatok mik az a dolog, ami kiveri a biztosítékot?
Amikor vad idegenek nekiálnnak benyúlkálni a babakocsiba, és simogatni a baba arcát, kezét.
Rokonoktól meg azt nem bírom elviselni, mikor a baba kezét puszilgatják.
Bocsi, elírtam...
Tehát mik-mi.
Amikor hasonlitgatjak mas gyerekehez h o mar tudja az enyem meg nem. Vagy pl nekem 7 hosan allt fel eloszor es jottek okossagokkal h ne hagyjam neki mert a gerince tonkremegy. Hozzateszem semmit nem eroltettem neki soha.
Ne adjak neki annyit enni mert kover lesz, ez anyosom maniaja mert a masik unokaja 2 honappal idosebb es nagyon rossz etvagyu az en lanyom meg gyonyoruen eszik, persze mindent mertekkel kap es meg van a rendszer ebbe is. A legjobb h mikor naluk vagyunk o tomi minden marhasaggal.
Multkor aposom egy nagy bonbont adott a kezebe es ette meg a gyerek amit mar csak akkor lattam meg mikor folyt a csoki a szajan. 10 honapos a lanyom. Gondolhatod mennyire verte ki a biztositekot.
Van egy kutyank westie igen jambor es tiszta. Allandoan hordom kozmetikushoz is de megis sokszor azt kapom milyen felelotlenek vagyunk ki kene tenni a kutya szuret stb... az ilyen dolgok azok amik kiakasztanak, a keretlen tanacsok es okossagok na meg a tettek. Ez csak nehany pelda volt de tudnam sorolni tovabb.
Hu de szellemes valaszolok is vannak erre.
Falun lakunk.A nyáron az idegesített nagyon,mikor a pár házzal arréb lakó idős néni szinte minden nap beszólt,hogy "jajj,hát miért nem öltözteted fel rendesen azt a gyereket,még a végén megfázik!"(könnyű kis top és rövidgatya volt rajta kb 30 fokban)
A másik mikor még pici volt a lánykám,talpig rózsaszínben és megkérdezték,hogy ugye kisfiú?
van egy pár :D
A legfőbb a hazugság minden formája, de amikor semmi értelme nincs neki, az nagyon fel tud bosszantani. Pl. a gyereknek kéne mondjuk a macija elalváshoz, de nem vagyunk otthon, a maci meg igen. Akkor behazudja neki, hogy feküdj csak le, mindjárt hozzuk- a gyerek meg nem hülye és várja és annál jobban sír... Fogalmam sincs, miért kell hülyének nézni a gyereket...:(
Amikor vadidegen szól be valamit a gyerekkel kapcsolatban, mikor halvány gőze nincs a körülményekről, csak fél percet látott az életünkből.
Ha mondok valamit, hogy nem- de azért is megcsinálja (ez felnőtteknél idegesít nagyon, a gyerek az gyerek :) )
Van olyan ember is a környezetemben, akinek akármit mondok, neki annál sokkal rosszabb/jobb/nehezebb/könnyebb...
Ha valaki lenézi a másikat azért, mert másképp gondolkozik.
Nekem is van pár, ami a legidegesítőbb,é jó hogy nem személyesen találkozom ilyen emberekkel, a beszűkült látókörűség amikor csak az a jó,és úgy ahogy a kedves anyuka csinálja,ha valaki másképp gondolja cselekszik az rossz,felelőtlen(gondolok itt a különalvás, a tápszer, a minden hangra felvevés és egyéb dolgokra.)
Amikor vadidegenek akik nem is ismernek meg akarják mondani a tutit.
Amikor vadidegen beszól,hogy túlöltöztetem,meg kevés ruhát adok a gyerekemre.
Vagy amikor egy neveletlen,elkényeztetett gyerek hisztijekor,rosszalkodásakor azt mondja az anyuka jaj csak gyerek nem szabad rászólni,meg meg kell mindent engedni ha hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!