Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok melyik típus veri a...

Nálatok melyik típus veri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
A kérdések ebben a témában elég jól elkülöníthetőek néhány alcsoportra. Van olyan kérdéstípus, amitől lábrázást kapsz?
2014. dec. 31. 08:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Én a megtartsam-e a gyereket típusúaktól akadok ki.
2014. dec. 31. 08:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
En a tippelosoktol meg a lehetek-e teres kerdesektol maszok falra...
2014. dec. 31. 08:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
A full negatív tesztképektől tudok kiborulni.
2014. dec. 31. 09:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a vak is látja típusú terhességi tesztekről kérdezgetnek, ráadásul még napok vannak a nemvártig!!!
2014. dec. 31. 09:08
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is a nemvárt előtt öt nappal, délutáni pisiből készült hómező tesztek mellett "kétségbe vagyok esve, van még remény" típusú kérdésektől kapok agyf szt. A hab a tortára ezeknél, hogy MINDIG van valaki, aki "lát valamit". :)))

Na meg a "két hónapja próbálkozunk és még mindig nem vagyok öt hónapos terhes, kétségbe vagyok esve, mi lehet a baj" kérdések se rosszak. :)))))

2014. dec. 31. 09:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

-Szintén a tesztes kérdések akasztanak ki (főleg az, h sokan azt hiszik, ha ők szabad szemmel élőben nem látják a 2.csíkot, akkor majd itt a rossznál rosszabb minőségű képeken más meglátja, na meg az egyértelmű két csíkosra megkérdik, pozitív-e, totál idegesítő).

Aztán, amiket még "idegesen" olvasok:

-Milyen ruhát adjak a gyerekre?

-Szerintetek terhes vagyok?

-Mikor fog megjönni?

-Baj, ha a babám 4 hónaposan még nem szalad? (na jó, ezt képletesen értem, remélem tudjátok mire gondolok)

2014. dec. 31. 09:52
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy jó kérdés, végre nem a szokásosak.

Nekem a fentieken kívül:

- 40 fokos lázzal fetreng a gyerek a hányás-hasmenéstől, hívjuk-e a dokit?

- mikor ovulálok

- 14 hetes terhesen túl kicsi/túl nagy-e a babám

- X vagy Y nevet adjam a gyerekemnek

2014. dec. 31. 10:34
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja a legjobbat nem írtam!

"3 hónapja voltam együtt a barátommal, azóta 5ször megjött, vettem 3 tesztet mind negatív lett, lehetek-e terhes?" :-)

2014. dec. 31. 10:37
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó kérdés! :) Emlékszem volt ilyen jó pár évvel ezelőtt, évekig mentek rá a kiakasztós kérdések. Még a kérdéseket is belinkelték. Nagyon bírtam! De sajna sokan nem nézték jó szemmel, így törölték az egészet. Voltak utána még próbálkozások, de sorra eltűntek. Remélem ezzel nem így lesz! :)
2014. dec. 31. 10:41
 10/24 anonim ***** válasza:
97%

Tetszik a mittoménmilyen név? Nem? Akkor lepontozlak? Igen? Jajdecukik vagytok, ment a zöld pacsi!

Blöeee.

2014. dec. 31. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!