Nálatok melyik típus veri a biztosítékot?
Én is a nemvárt előtt öt nappal, délutáni pisiből készült hómező tesztek mellett "kétségbe vagyok esve, van még remény" típusú kérdésektől kapok agyf szt. A hab a tortára ezeknél, hogy MINDIG van valaki, aki "lát valamit". :)))
Na meg a "két hónapja próbálkozunk és még mindig nem vagyok öt hónapos terhes, kétségbe vagyok esve, mi lehet a baj" kérdések se rosszak. :)))))
-Szintén a tesztes kérdések akasztanak ki (főleg az, h sokan azt hiszik, ha ők szabad szemmel élőben nem látják a 2.csíkot, akkor majd itt a rossznál rosszabb minőségű képeken más meglátja, na meg az egyértelmű két csíkosra megkérdik, pozitív-e, totál idegesítő).
Aztán, amiket még "idegesen" olvasok:
-Milyen ruhát adjak a gyerekre?
-Szerintetek terhes vagyok?
-Mikor fog megjönni?
-Baj, ha a babám 4 hónaposan még nem szalad? (na jó, ezt képletesen értem, remélem tudjátok mire gondolok)
Ez egy jó kérdés, végre nem a szokásosak.
Nekem a fentieken kívül:
- 40 fokos lázzal fetreng a gyerek a hányás-hasmenéstől, hívjuk-e a dokit?
- mikor ovulálok
- 14 hetes terhesen túl kicsi/túl nagy-e a babám
- X vagy Y nevet adjam a gyerekemnek
Ja a legjobbat nem írtam!
"3 hónapja voltam együtt a barátommal, azóta 5ször megjött, vettem 3 tesztet mind negatív lett, lehetek-e terhes?" :-)
Tetszik a mittoménmilyen név? Nem? Akkor lepontozlak? Igen? Jajdecukik vagytok, ment a zöld pacsi!
Blöeee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!